Logo Meysmans Kris - Bonheiden
Contact
Naam
Meysmans Kris
Adres
Rijmenamseweg 140A
Plaats
Bonheiden
Provincie
Antwerpen

Kris Meysmans, Bonheiden

Uw oplossing voor nette ramen en vensters!

Een gedreven ruitenwasser in de omgeving van Mechelen

RuitenwasserAls jong bedrijf draagt Kris Meysmans flexibiliteit hoog in het vaandel. U kan ons benaderen voor verschillende opdrachten wanneer het aankomt op het wassen van ramen. In de eerste plaats zijn wij als ruitenwasser vooral gespecialiseerd in het lappen van ramen in de regio rondom Mechelen, voor zoweel particulieren als professionelen. Ook de kleine ramen boven de deur van uw woning nemen wij er met veel zorg bij.

GlazenwasserDaarnaast kan u ons ook benaderen voor het wassen van uw rolluiken, veranda of reclameborden.

Als ruitenwasser zijn wij flexibel in onze verplaatsingen. Kris Meysmans aanvaardt zonder problemen opdrachten in een straal van dertig kilometer rondom Mechelen. Op die manier mag u eveneens op ons rekenen als u bijvoorbeeld in Willebroek, Keerbergen of Heist-op-den-Berg woont. Ook hoeft u niet thuis te zijn als wij langskomen. Wij laten een kaartje achter na onze wasbeurt en alles wordt geregeld.

U kan altijd contact opnemen voor een gratis prijsofferte. Hierna bespreken wij met u de termijn en frequentie voor het wassen van uw ruiten. Nette ramen beginnen bij Kris Meysmans!

Veranda reinigen


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.