Logo Orthopedie De Rijcker - Gent
Contact
Naam
Orthopedie De Rijcker
Adres
Ottergemsesteenweg Zuid 731
Plaats
Gent
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Orthopedie De Rijcker, Gent

Familiebedrijf met grote service

BandagesOrthopedie De Rijcker begon als familiebedrijf in 1970. Met de jaren groeiden zij uit tot een referentie in de orthopedie, een status die zij danken hebben aan de persoonlijke service en gerichte aanpak. Of het nu om een prothese, orthese of rolstoel gaat, iedere patiŽnt is krijgt een behandeling op maat.

Orthopedie De Rijcker is gespecialiseerd in technische orthopedie. Alle maatwerk wordt vervaardigd in het eigen productiecentrum. Naast maatwerk vindt u hier ook een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle geprefabriceerde braces en bandages. Ook voor scooters, elektrische rolwagens en 3D-scanning kunt u hier terecht.

De medewerkers van Orthopedie De Rijcker steunen op een jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en scholen zich constant bij. Zij maken gebruik van de nieuwste technieken. Hun trots: de maatwerkproducten made by Orthopedie De Rijcker.

RolstoelenOrthopedie De Rijcker bouwt een vertrouwensband op met de klant. Zit er iets niet goed, dan lossen zij dat op. Desnoods op verplaatsing. Dat heet service en daarom blijven de patiŽnten ook terugkomen.

Ruim 9 op de 10 patiŽnten blijven een beroep doen op de diensten van Orthopedie De Rijcker, vaak voor de rest van hun leven. Omwille van de kwaliteit en de service die zij bieden voor een eerlijke prijs en omdat ze weten dat er echt naar hen geluisterd wordt en zij op zoek gaan naar de beste oplossing voor het probleem.

Het complex van Orthopedie De Rijcker telt drie verschillende centra: een orthopedisch centrum, een prothesecentrum en een voetcentrum. Tevens zijn zij sterk vertegenwoordigd in verschillende ziekenhuizen over gans Vlaanderen.

Steunzolen


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.