Contact
Naam
Dierenarts Nina Hoffmann
Adres
Kerkstraat 68
Plaats
Letterhoutem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Dierenarts Nina Hoffmann, Letterhoutem

Nina Hoffmann behandelt ook bijzondere dieren zoals kippenU zoekt een dierenarts in de omgeving Letterhoutem (bij Sint-Lievens-Houtem) dan bent u bij Dierenarts Nina Hoffmann aan het juiste adres. U bent verzekerd van de beste zorg voor uw huisdier bij deze dierenarts van wacht. U kunt bij haar terecht met alle kleine huisdieren, zoals honden, katten, konijnen, fretten, kleine knaagdieren, vogels, duiven, kippen, geiten, schapen en ezels.

Huisbezoeken

Een huisbezoek raad ik aan voor onrustige of bange dieren en katten. Op die manier hoeft u niet naar de kliniek te komen en voorkomt u de stress die daarbij komt kijken. Huisbezoeken doe ik alleen op afspraak. Voor reptielen, knaagdieren en vogels is een huisbezoek ook de beste keuze. Bovendien kan ik u adviseren over de huisvesting van uw huisdier. Bent u zelf minder valide? Ook dan is een huisbezoek een goede oplossing om toch de juiste zorg aan uw huisdier te kunnen bieden.

Ophaaldienst

Heeft uw huisdier een operatie nodig? Of hebben wij een specifiek onderzoek voor uw huisdier ingepland? Dan kunt u ook een beroep doen op onze ophaaldienst. Onze ophaaldienst haalt uw huisdier op en brengen deze na de operatie weer thuis. U kunt eventueel ook mekomen.

Naast een ophaaldienst hebben wij ook een wachtdienst en een spoeddienst.

Ook als uw schapen, geiten of ezels gezondheidsproblemen hebben, kunt u bij Dierenarts Nina Hoffmann terecht

Behandelingen

Nina Hoffmann voert verschillende behandelingen uit. Enkele voorbeelden van behandelingen zijn:

U kunt ook bij ons terecht voor voeding en voedingsadvies, aankoopadvies, puppytraining en gedragsproblemen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Puppy-opvoeding Dierenarts Nina Hoffmann

Trefwoord
Dieren sterilisatie, Dieren tandheelkunde, Draagbare echografie aan huis, Hospitalisatieruimte voor dieren, Diergeneeskunde, Gedragsproblemen voor huisdieren, Chippen en registreren van dieren, Ziektepreventie operaties voor dieren, Kleine huisdieren en Knaagdieren, Arts voor schapen Katten pensioen
Rubriek
Dierenartsen en -klinieken, Huisdieren, Trimsalon, Dierenverzorging
Openingstijden
Ma 09.00 - 20.00 -
Di 09.00 - 20.00 -
Wo 09.00 - 20.00 -
Do 09.00 - 20.00 -
Vr 09.00 - 20.00 -
Za 09.00 - 12.00 -
Zo op afspraak
Contact