Contact
Naam
Interieur Defoort BVBA
Adres
Hallestraat 6
Plaats
Harelbeke
Provincie
West-Vlaanderen

Interieur Defoort BVBA, Harelbeke

InterieurbouwInterieur Defoort bestaat al ruim 5 jaar en zaakvoerder Benny Defoort kan, evenals zijn broer Danny Defoort, bouwen op zeker 15 jaar ervaring in de boeiende sector van interieurbouw.

Zowel bij nieuwbouw als renovatie van een huis of appartement is de fase van het tot stand komen van het interieur zeer belangrijk. De keuze van de juiste vakmensen is daarbij zeer belangrijk. Deze zorgen immers voor uw later comfort en de juiste look en feel! Maak daarom gerust vrijblijvend een afspraak met Benny van Interieur Defoort.

InterieurbouwInterieur Defoort is gespecialiseerd in schrijnwerkerij het plaatsen en afwerken van gyproc. Uw interieurproject wordt van a tot z verzorgd. Indien er ook nog sanitaire of elektriciteitswerken nodig zijn, heeft Interieur Defoort daar de beste specialisten voor. Interieur Defoort coördineert uw werf tot en met de laatste afwerking.

Diensten

Lees meer over de werkzaamheden die Interieur Defoort BVBA verricht:


Interieur Defoort is actief in de regio West- en Oost-Vlaanderen en verzorgt ook houtskeletbouw. Neem gerust contact op voor een gratis offerte wenst.

Schrijnwerken

Trefwoord
Interieurbouw, Algemene Schrijnwerkerij
Rubriek
Interieurschrijnwerken
Contact