Contact
Naam
Home Technics
Adres
Industriepark 43
Plaats
Beernem
Provincie
West-Vlaanderen

Home Technics, Beernem

Als vakmanschap een passie wordt

Slechts 2 op de 10 installaties van ventilatiesystemen zijn naar behoren uitgevoerd. Home Technics is er dan ook van overtuigd dat de installatie van ventilatiesystemen een specialiteit op zich geworden is. 

Zomaar wat aanrommelen kan niet meer: de installaties dienen over een luchtdicht kanalennet te beschikken, waarbij rekening gehouden moet worden met de maximum luchtsnelheid om zo geluidshinder te voorkomen. Ook de debieten dienen juist ingesteld te worden, rekening houdend met de reinigbaarheid van het systeem.

Home Technics komt, naast het inregelen van de ventielen, ook een druktest op het kanalennet uitvoeren. Dit samen geeft u een extra verlaging van het E-peil tot zelfs -8 E-peil punten. Hiermee garandeert Home Technics zijn kwalitatieve uitvoering.

Diensten

Home Technics verleent de volgende diensten:


Home Technics heeft aandacht voor uw gezonde toekomst. Regelmatige bijscholing en steeds groeiende passie voor het vak spelen hierbij een grote rol. Een degelijk ventilatiesysteem is de belangrijkste factor in uw woning: het resultaat adem je immers in.

Trefwoord
Huisventilatie, Woningbouw, Appartementsbouw, Installatie van ventilatiesystemen, Dantherm ventilatie, Dantherm
Rubriek
Ventilatoren en ventilatiesystemen, Ventilatie
Contact