Logo De Mont Totaalinterieur - Nieuwenhove
Contact
Naam
De Mont Totaalinterieur
Adres
Hoogstraat 12
Plaats
Nieuwenhove
Provincie
Oost-Vlaanderen

De Mont Totaalinterieur

GyprocwerkenNa de realisatie van de ruwbouw van uw nieuwbouwwoning of appartement kijkt u uit naar de verwezenlijking van uw interieur. Of u vat een grote, of kleine, renovatie aan waarin u uw interieur opnieuw inricht en eventueel heel nieuwe keuzes maakt. In beide gevallen is Daan van De Mont Totaalinterieur de persoon die u nodig heeft.

Diensten

De Mont Totaalinterieur is gespecialiseerd in:


MaatkastenBovendien heeft Daan prima contacten met vakmensen met een eigen specialisatie, zoals elektriciteit, loodgieterij en dakwerken. Dankzij hun samenwerking kan zo goed als elke totaalinrichting via De Mont Totaalinterieur gerealiseerd worden. En aanspreekpunt dat uw totale project waarmaakt en meteen ook garant staat voor het werk van elke specialist.

Alles begint natuurlijk met een uitgebreid gesprek. Als er een plan is van een architect vormt dit de basis om een offerte te maken. Als er geen plan is, maakt Daan zelf een schets op basis van uw wensen. Daarna volgt natuurlijk een gratis offerte.

De Mont Totaalinterieur verzorgt niet alleen totaalinrichtingen maar doet ook kleinere werken. Dus ook voor een badkamer of dressing kunt u bij Daan terecht, en dit in gans Belgi.

Wilt u een gratis offerte? Neem dan gerust contact op.

Plaatsen van laminaat


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.