Logo Dierenarts Filip Hanssens - Sint-Eloois-Winkel
Contact
Naam
Dierenarts Filip Hanssens
Adres
Gullegemsestraat 13
Plaats
Sint-Eloois-Winkel
Provincie
West-Vlaanderen

Dierenarts Filip Hanssens, Sint-Eloois-Winkel

Bij dierenarts Filip Hanssens in Sint-Eloois-Winkel kunt u terecht met alle kleine huisdieren. Uw huisdier kan rekenen op optimale zorg. Wij staan uw huisdier graag bij vanaf zijn geboorte met onze medische zorg. Voorkomen is altijd beter dan genezen daarom stellen wij preventie door middel van bijvoorbeeld inentingen centraal. Helaas is ziekte niet altijd te voorkomen. In dat geval kunt u voor de volgende behandelingen bij ons terecht:

  • Echografie
  • Radiografie
  • Chirurgie
  • Analyses
  • Hospitalisatie


Dierenvoeding

Ook gezonde voeding voor uw huisdier speelt een belangrijke rol. Veel kwalen worden hiermee voorkomen, zoals vachtirritatie, haaruitval, over- of ondergewicht, enzovoorts. Wij bieden speciale dierenvoeding aan die u tussen 18 uur en 19 uur zonder afspraak kunt komen ophalen in onze praktijk. Lees meer over onze dierenvoeding of bekijk onze klantenkaart voor mooie kortingen.

Onze medewerkers

U kunt op aan van vakkundige en professionele zorg voor uw huisdier. Onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold en wij werken samen met verschillende specialisten. Wij weten hoe belangrijk uw huisdier voor u is, het is een van onze drijfveren om uw huisdier zo goed mogelijk te verzorgen.

Consultaties zijn uitsluitend op afspraak. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.