Logo F&C Personenvervoer - Ronse
Contact
Naam
F&C Personenvervoer
Adres
Jacob Van Arteveldestraat 11
Plaats
Ronse
Provincie
Oost-Vlaanderen

F&C Personenvervoer, Ronse

U bent op zoek naar een taxibedrijf in BelgiŽ? Dan bent u bij F&C personenvervoer aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten vervoer aan zodat wij een breed publiek tevreden kunnen stellen. Kwaliteit en klantenservice zijn belangrijke pijlers van F&C Personenvervoer. Wij zetten voor onze klanten net dat stapje extra.

F&C personenvervoer - Ronse

Soorten vervoer

Voor welke soorten vervoer kunt u bij F&C Personenvervoer terecht:

  • Luchthavenvervoer: Wij brengen u naar de luchthaven en halen u weer op als u geland bent. Wij lopen graag met u mee naar de check-in balie en houden vertragingen en vervroegingen in de gaten. Daarnaast wachten ze u bij het afhalen op met een naambordje, reserveren ze als dat nodig is een babystoeltje of een kinderzitje in de wagen, enzovoorts.
  • Personenvervoer: Ongeacht waar u woont in BelgiŽ vervoeren wij u graag van en naar uw eindbestemming.
  • Zakelijk vervoer: Ook voor zakelijk vervoer kunt u van ons op aan.
  • Ziekenvervoer: in de omgeving van Ronse verzorgen wij ook ziekenvervoer. Denkt u aan vervoer naar uw huisarts of het ziekenhuis en weer naar huis. Ook als u iemand wilt opzoeken in het ziekenhuis kunt u bouwen op onze professionele diensten. Onze wagens zijn rolstoelvriendelijk.

Taxibedrijf F&C Personenvervoer

Over F&C Personenvervoer

F&C personenvervoer is 24 uur op 24, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze chauffeurs zijn representatief voor ons bedrijf wat betekent dat zij zich houden aan de nultolerantie. Geen alcoholgebruik en geen overdreven snelheden.

Wij rijden onder meer met Opel Vivaro's waarin wij acht passagiers mee kunnen nemen. Hierbij garanderen wij dat u alleen met u familie, vrienden of collega's rijdt. Wij halen geen andere passagiers op.

Kies voor F&C personenvervoer en kies voor een ontspannen en aangename reis zodat u uitgerust op uw bestemming aankomt. Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer informatie.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.