Logo Bracke Jürgen BVBA - Lokeren
Contact
Naam
Bracke Jürgen BVBA
Adres
Rechtstraat 348
Plaats
Lokeren
Provincie
Oost-Vlaanderen

Bracke Jurgen BVBA, Lokeren

Centrale verwarming Bracke jurgen BVBA Ventilatie Bracke Jurgen BVBA

Welkom bij Bracke Jürgen bvba uw specialist voor het leveren, plaatsen en herstellen van uw centrale verwarming, ventilatiesystemen en sanitair. Tevens kunt u bij ons ook terecht voor de renovatie van uw badkamer. Daarbij leveren wij een totaalservice van A tot Z in zowel nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten.

Sanitair werken Bracke Jurgen BVBA Badkamer renovatie Bracke Jurgen BVBA

Met ruim tien jaar ervaring in de branche koos zakenvoerder Bracke Jurgen om als zelfstandige aan het werk te gaan. Vanuit onze thuisbasis in Lokeren is Bracke Jürgen bvba vooral actief in de omgeving van Lokeren (Gent, Melle, Sint-Niklaas, Moerbeke en zelfs Brussel) maar onze diensten zijn beschikbaar in het hele land. Daarnaast bieden wij onze diensten voor particulieren als voor bedrijven.

Hieronder vindt u een overzicht van diensten die wij leveren:

 

Voor aanvang van elk project worden eerst de specifieke wensen uitgebreid overlopen. Daarbij kijken wij ook naar de technische mogelijkheden van uw woning of bedrijf en geven daarop professioneel advies. Wij leveren een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bieden garanties op alle geplaatste toestellen. Bovendien kunnen we door het gebruik van variërende merken en systemen een oplossing formuleren voor elk budget.

Aarzel niet om Bracke Jürgen BVBA telefonisch te contacteren voor meer informatie en/ of ontvang een gratis prijsofferte via het contactformulier.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.