Logo Logopedist Verbeek Karen - Wilsele
Contact
Naam
Logopedist Verbeek Karen
Adres
Louis Woutersstraat 13
Plaats
Wilsele
Provincie
Vlaams-Brabant

Logopedist Verbeek Karen, Wilsele

Logopedist Karen Verbeek helpt u bij uw stemproblemenLogopedist Karen Verbeek werkt al ruim 15 jaar met veel passie aan stem, spreken en presentatievaardigheden bij volwassenen. Zowel beroepssprekers, mensen met stemproblemen als iedereen die regelmatig voor een publiek moet spreken kunnen bij mij terecht.

Over Logopedist Karen Verbeek

Na mijn studie Logopedie (1997) werd ik al snel zelfstandig logopediste. Stem en spreken heb ik altijd interessant gevonden. Daarom heb ik als pas afgestudeerde heel regelmatig bijscholingen. Dat doe ik nu nog steeds. In 1999 begon ik met de opleiding Stemstoornissenwoordkunst aan het Lemmensinstituut te Leuven. In 2003 behaalde ik hier mijn masterdiploma. Ik specialiseerde mij ondertussen als logopediste steeds verder in het behandelen van stemproblemen en het optimaliseren van stem, spraak en presentatie bij beroepssprekers.

Diensten

Voor welke stemproblemen, coaching en stemtherapie kunt u bij mij terecht:

Uitspraakcoaching

  • Dictiecoaching: Leer op een duidelijke, niet-dialectische en natuurlijke manier spreken. Ik zorg ervoor dat je helder en verstaanbaar overkomt.
  • Stemtherapie: Er kunnen veel oorzaken ten grondslag liggen aan stemproblemen. Tijdens de stemtherapie sporen we deze oorzaken op en helpen u er tijdens stemtherapie bewust van te worden en de stem correct te gebruiken.
  • Stemcoaching: Ik leer u correct te spreken en uw stem te gebruiken zodat lopen weer vanzelf gaat.
  • Presentatiecoaching: Til uw presentatie naar een hoger niveau door van uw eigen kracht uit te gaan.
  • Intonatietraining: Wordt boeiender en levendiger tijdens het spreken zodat u de aandacht van uw toehoorders vasthoudt. Tijdens deze training leren we u een aantal expressievormen aan die u hierbij helpen zoals toonhoogte, luidheid, tempo, ritme en pauzes.

Meer informatie over mijn trainingen? Neem gerust contact met mij op. Ik sta u graag te woord.