Contact
Naam
BDB-Elektro
Adres
Dennenstraat 37
Plaats
Oevel
Provincie
Antwerpen

BDB-Elektro, Oevel

BDB-Elektro is het bedrijf dat u zoekt, voor al uw elektriciteitswerken. Anders dan de meeste elektriciteitsfirma’s zijn wij flexibel en dynamisch en investeren wij steeds in de toekomst. Iedereen kan genieten van onze diensten, het maakt niet uit of u een bedrijf of particulier bent. BDB-Elektro is de oplossing voor al uw elektriciteitsproblemen.

Wij zijn een groeiende zaak waarbij kwaliteit en vakmanschap hand in hand gaan. Wij staan steeds borg voor een professionele dienstverlening en respecteren steeds de afgesproken data. Het resultaat is wat bij ons centraal staat.

Perfectie in uw elektriciteitsnetwerk vindt u bij BDB. Bent u dus nog op zoek naar een bedrijf voor al uw elektriciteitsnetwerken of dit nu gaat over het plaatsen van parlofonie of verlichting tot het leggen van een volledig instalatie. U kan steeds bij BDB terecht. Elk project voeren wij uit naar de wensen van onze klant.

Diensten

Wij verlenen de volgende diensten:


Dus hebt u problemen met uw elektriciteit? Door een panne of wateroverlast? Of heeft u gewoon nood aan meer veiligheid met behulp van videofonie? BDB doet het allemaal, dus aarzel niet en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte!

Trefwoord
Algemene elektriciteitswerken, Verlichting, Ventilatiesystemen, Domotica, Elektrische installaties, Zonne-energie
Rubriek
Elektriciens
Contact