Contact
Naam
Fire Security BVBA
Adres
Pastorijstraat 22
Plaats
Wortel
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Social Media

Fire Security BVBA in Wortel: Excellent in fire water transport!

Brand is de grootste nachtmerrie van elke industriële onderneming of bedrijf. Vaak gaat dit gepaard met vele miljoenen euro's aan schade. Daarom is het zo belangrijk om uw bluswatervoorzieningen goed te laten onderhouden. Als er namelijk brand uitbreekt, dan bent u tenminste voorbereid met bluswatervoorzieningen die in orde zijn. Zet Fire Security daarom in om uw bluswatervoorzieningen tijdig en met regelmaat te controleren en onderhouden. Wij zijn hierin gespecialiseerd en staan u graag met raad en daad bij. U kunt onder andere terecht voor: controles van bluswatersystemen, herstellingen van bluswatersystemen, blustoestellen van industriële bedrijven, blustoestellen, onderhoud van blustoestellen, ondergrondse leidingen van industriële bedrijven, brandkranen, ondergrondse afsluiters, druktesten van brandhaspels en brandweerslangen, debietmetingen van brandkranen en brandhaspels.

 admin-ajax.png - Fire Security BVBA, Wortel

Controle en herstellingen bluswatersystemen

Fire Security BVBA heeft al jaren ervaring in de controle, het repareren en uitbreiden van bestaande bluswatersystemen zowel onder- als bovengronds. Ondanks dat zijn wij een jong en dynamisch bedrijf. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de industriële sector, KMO's, de chemische, petrochemische en farmaceutische nijverheid, ziekenhuizen, rust- en verzorgingstehuizen, revalidatiecentra, winkel en hotelketens, scholengemeenschappen en -internaten, private en openbare instellingen.

Periodieke controles en herstellingen

Wat doen wij tijdens de periodieke controles en herstellingen? Wij controleren en herstellen indien nodig:

  • onder- en bovengrondse hydranten
  • onder- en bovengrondse afsluiters
  • brandhaspels en muurhydranten
  • vast opgestelde mobiele en draagbare blusmonitoren
  • controle op de inhoud van slangen en hydrantkasten
  • testen en herstellen van brandweerslangen en watervoerende armaturen
  • controle en testen van collectoren en stijgleidingen
  • diverse debietmetingen van bluswaterleidingen en systemen

Advies & contact

Wilt u materialen en producten aanschaffen die nodig zijn voor of tijdens het bestrijden van een brand? Ook voor de aankoop van deze producten of advies ervoor staan wij graag voor u klaar. Fire Security BVBA verleent zijn diensten ook in Hoogstraten, Turnhout, Brecht, Beerse, Loenhout en Antwerpen. Neem gerust contact op. Ook kunt u kunt een bericht versturen via het contactformulier.

Fire Security BVBA

Trefwoord
Controles van bluswatersystemen, Herstellingen van bluswatersystemen, Blustoestellen van industriële bedrijven, Blustoestellen, Onderhoud van blustoestellen, Ondergrondse leidingen van industriële bedrijven, Brandkranen, Ondergrondse afsluiters, Druktesten van brandhaspels en brandweerslangen, Debietmetingen van brandkranen en brandhaspels
Rubriek
Brandbeveiliging, Brandblustoestellen
Openingstijden
Ma 07.30 - 18.00
Di 07.30 - 18.00
Wo 07.30 - 18.00
Do 07.30 - 18.00
Vr 07.30 - 18.00
Za 07.30 - 18.00
Zo 07.30 - 18.00
Contact