Contact
Naam
David’s Hof BVBA
Adres
Wereldtentoonstellingslaan 70
Plaats
Ganshoren(Brussel)
Provincie
Vlaams-Brabant

David’s Hof BVBA, Ganshoren

Sinds 1997 staan we ter uw beschikking voor de mooiste creaties, voor elk budget. Zoals u weet, enkel bloemen en planten van topkwaliteit. Levering 7 dagen op 7. Voor iedere gelegenheid. Alles creaties, boeketten, bloemstukken, rouwwerk en trouwboeketten zijn huisgemaakt!

Nu is David’s Hof letterlijk en figuurlijk een bloeiende zaak met een team van 7 gekwalificeerde bloemisten die met kennis en vakmanschap graag op uw al wensen inspelen. Kwaliteit dragen wij hoog in ons vaandel. Rechtstreekse aankoop op de veiling in Nederland zorgt ervoor dat wij zelf controle kunnen uitoefenen op kwaliteit en versheid. En daardoor blijven onze prijzen ook zeer betaalbaar.

Originaliteit is iets waar wij voortdurend naar streven. Ons team wil boeketten, bloemstukken en andere creaties net dat tikkeltje extra geven wat hen boven het gewone uittilt, zonder daarom al te extravagant te zijn. Of u nu uzelf wilt verwennen met een bloemetje, iemand wilt verrassen met een mooi boeket of een fraai bloemstuk... Bij ons vindt u vast wat u zoekt voor iedere gelegenheid.

Diensten

 

Wij leveren het volgende assortiment:

Openingsuren

 

Maandag: gesloten
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 8u - 19u
Donderdag: 8u - 19u
Vrijdag: 8u - 19u
Zaterdag: 8u - 19u
Zon- en feestdagen: 8u - 17u

 

Trefwoord
Boeketten, Bruidsboeketten, Rouwstukken, Bloemen bezorging, Trouwboeketten, Bloemen aan huis, Snijbloemen, Kamerplanten, Bloemenwinkel, Bloembinderij
Rubriek
Bloemen en planten, Bloemsierkunst, Bloemisterij
Contact