Logo Verschatse Frauke - Woumen (Diksmuide)
Contact
Naam
Verschatse Frauke
Adres
Kerkhofstraat 35
Plaats
Woumen (Diksmuide)
Provincie
West-Vlaanderen

Verschatse Frauke, Kortrijk

LogopedisteFrauke Verschatse wilde van jongs af aan al logopediste worden. In 2012 behaalde zij dan ook haar diploma bachelor in de logopedie aan de Arteveldehogeschool. Inmiddels heeft Frouke heel wat ervaring als logopediste. Zij vindt het belangrijk om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en veranderingen binnen de logopedie. Daarom volgt ze regelmatig bijscholingen en is lid van de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten (VVL), de wettelijk erkende beroepsvereniging.

 

Problematiek

Een logopedist kan allerlei stoornissen onderzoeken en behandelen. Onderstaande stoornissen worden zowel onderzocht als behandeld binnen deze praktijk bij kinderen en volwassenen:

Studiebegeleiding is ook mogelijk binnen deze praktijk.

Tweede praktijk Zulte

Frauke Verschatse heeft nog een tweede praktijk. Ook in deze praktijk kunt u terecht voor het behandelen van stem-, leer- en articulatiestoornissen. Het adres van de praktijk is:

Staatsbaan 132a
9870 Zulte

Indien u nog wat meer informatie wil, mag u altijd contact opnemen.

Logopedisten, Logopedie, Logopediste, Taalproblemen, Stemproblemen, Leerstoornissen, Articulatie, Afasie en Huisbezoeken in Kortrijk, West-Vlaanderen.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.