Contact
Naam
Verschatse Frauke
Adres
Kerkhofstraat 35
Plaats
Woumen (Diksmuide)
Provincie
West-Vlaanderen
Social Media

Verschatse Frauke in Woumen, deskundige logopedie voor kinderen en (jong) volwassenen

Heeft u nood aan een logopediste voor uw kind? Maak dan eens een afspraak voor een intakegesprek bij Verschatse Frauke in Woumen. Wij bieden logopedie afgestemd op uw kind voor tal van zich voordoende stoornissen als: taalproblemen, stemproblemen, leerstoornissen, moeilijkheid met de articulatie of bij bijvoorbeeld afasie. De logopedie wordt gegeven op school, op de praktijk of bij u thuis; middels huisbezoeken. U kiest hierbij zelf de voor u, beste locatie. Tenslotte bieden wij ook typelessen aan voor geïnteresseerden. Wij zien u graag binnenkort bij Verschatse Frauke.

Waarom naar de logopediste?

Bij logopedie pakken we problemen met spraak- en taalontwikkeling aan bij de bron. We kijken eerst naar de oorzaak en gaan dan aan de slag met een persoonlijk behandelplan. De toepassingen van logopedie zijn zeer breed. Denk bijvoorbeeld aan kinderen die stotteren, slecht horen en daardoor onduidelijk praten of last hebben van slechte spraak door een neurologische aandoening. Het doel is uiteindelijk om de communicatie te verbeteren, zodat ook uw kind zich weer zelfverzekerd kan laten horen.

Kinderlogopediste in West-Vlaanderen

Voordat wij van start gaan met de individuele behandeling, maken we eerst een afspraak voor een intakegesprek met elkaar. We bespreken samen de hulpvraag en indien logopedie nuttig kan zijn, verwijzen wij u door naar de behandelend arts voor een doorverwijzing. Met deze doorverwijzing ontvangt u een terugbetaling vanuit de mutualiteit. Na de doorverwijzing start het logopedisch onderzoek. Met het verslag van dit onderzoek vraagt u opnieuw een doorverwijzing aan voor de logopedische revalidatie. We leggen u graag uit hoe alles werkt in een persoonlijk gesprek.

Logopedie voor kinderen in Woumen

Logopedie Verschatse Frauke is aangesloten bij de Vlaamse Vereniging voor Logopedisten. Onze praktijk biedt een jaarlijkse stageplek voor een logopedist in opleiding en zelf zorgen we voor regelmatige bijscholing. Zo blijven we goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de logopedie. Onze cliënten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Logopedie
  • Logopediste
  • Taalproblemen
  • Stemproblemen
  • Leerstoornissen
  • Articulatie
  • Afasie
  • Huisbezoeken
  • Typelessen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Logopediste Woumen (Diksmuide), West-Vlaanderen

Logopedie Woumen (Diksmuide), West-Vlaanderen

Trefwoord
Logopedie, Logopediste, Taalproblemen, Stemproblemen, Leerstoornissen, Articulatie, Afasie, Huisbezoeken, Typelessen
Rubriek
Logopedist
Contact