Contact
Naam
Kristy's Wellness
Adres
Bankwegelhof 76
Plaats
Beveren-Waas
Provincie
Oost-Vlaanderen

Kristy's Wellness, Beveren-Waas

Nagelstyling door Kirsty's Wellness

Bent u toe aan een dag puur genieten vol relaxatie en lichaamsverzorging dan vindt u bij Kristy’s Wellness alle faciliteiten. Bovendien kunt u in ons schoonheidssalon en instituut verschillende wellness arrangementen kiezen voor een leuk romantisch moment met zijn tweetjes of verwen je vrienden en familie met een geschenkbon.

Bij Kristy's Wellness kunt u gebruik maken van onze wellness met infrarood sauna, jacuzzi en stoomcabine of vraag naar onze uiteenlopende professionele massages. Enkele uurtjes bij Kristy’s Wellness betekent jezelf zuiveren, weg van alle stress, in een oase van rust.

Kom ook langs en ontdek ons aanbod in lichaamsverzorging. Kristy's Wellness biedt manicure en nagelstyling aan, pedicure en gelaatsverzorging tot zelfs afslanking.


Workshops en webshop

 

Regelmatig organiseert Kristy's Wellness verschillende en vooral innoverende workshops. Bekijk onze website en schrijf u snel in voor de workshop afslanken op 6 mei. Bekijk hier de informatie. Bovendien kunt u bij Kristy's Wellness ook gezellige kinderfeestjes organiseren.

In de webshop van Kristy's Wellness vindt u verschillende producten voor lichaamsverzorging, gelaatsverzorging, hand- en voetverzorging. U koopt gemakkelijk de producten online en ontvangt deze bij u thuis. Bekijk ook ons aanbod in Parrano juwelen.

Kristy's Wellness is gelegen in het centrum van Beveren, is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en ook met eigen vervoer. Kristy's Wellness hoopt u gauw te mogen verwelkomen in een oase van rust en verwennerij!

Trefwoord
Wellness, Infrarood sauna, Jacuzzi, Lichaamsverzorging, Stoomcabine, Massages, Manicure, Pedicure, Gelaatsverzorging, Wellness arragementen
Rubriek
Schoonheidssalons en -instituten
Contact