Contact
Naam
Karl de Meyer
Adres
Nekkerspoelstraat 426
Plaats
Mechelen
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Karl de Meyer, Mechelen

 

Karl De Meyer is een schilder in hart en nieren. Niet alleen komt hij uit een familie van schilders, hij heeft ook meer dan dertig jaar ervaring in het vak.

Karl de Meyer werkt zowel voor particulieren als bedrijven en is voornamelijk werkzaam in de omgeving van Antwerpen, Mechelen en Leuven.

Schilderwerken

Voor al uw schilderwerken bent u bij Karl de Meyer aan het juiste adres. Zo is het vakteam van Karl de Meyer onder meer gespecialiseerd in het schilderen van buitengevels, plafonds, muren en houtwerk. Wat betreft het binnenwerk is Karl De Meyer zeer goed in de meerkleurige verftechniek.

Behangen en vloerbekleding

Naast schilderwerken kunt u ook bij hem terecht voor behangwerken. De jarenlange ervaring van het team, garandeert een perfect resultaat. Misschien zoekt u iemand om een nieuwe vloerbedekking te leggen. Ook dan is Karl De Meyer het aangewezen bedrijf. Of u nu kiest voor vinyl of vasttapijt. Meer informatie over de diensten van Karl de Meyer.

Eerst zien dan geloven? Bekijk dan onze recente projecten. Meer weten over (het vakteam van) Karl de Meyer? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Schilderen plafond

Behangen Karl de Meyer

Trefwoord
Behangen, Vloerbekleding, Gyprocwerken, Parket leggen, Gevelwerken, Renovatie dakgoten
Rubriek
Schilderwerken
Contact