Contact
Naam
De Springking
Adres
Moerdijkstraat 26
Plaats
Wielsbeke
Provincie
Vlaams-Brabant
Mobiel
E-mail

De Springking, Wielsbeke

hindernissenparcours

Dankzij De Springking voelt iedereen zich de koning te rijk op uw feest of dat van uw kinderen. Zaakvoerder Peter Claerhout en Rebecca Soenens leveren met De Springking puur en onversneden plezier aan jong en oud.

Klanten kunnen bij De Springking terecht voor:

Springkastelen en Springkussens

Bij De Springking kunt u springkastelen en springkussens huren in verschillende maten en vormen. Of u nu een springkussen wilt huren voor een verjaardag of een ander soort feestje de mogelijkheden zijn ongekend. De Springking verhuurt tevens hindernissenparcours, klimwanden en promotiemateriaal (bv.: een gigantische deur voor uw opendeurdag).

Kindergrime

De Springking werkt uitsluitend met professionele producten die voldoen aan de Europese normen voor cosmetica. Deze producten geven een aangenaam gevoel op de huid, blijven soepel, en laten de poriën natuurlijk ademen.

De schmink en glitters wassen gemakkelijk af met water en een weinig zeep. Bovendien zijn de producten van De Springking veilig voor het gezicht en rond de ogen zonder dat er irritatie ontstaat. Tijdens het grimeren besteden we aandacht aan de hygiëne en aan veiligheid; we zorgen voor proper water en penselen, een vers gewassen sponsje en een propere werkomgeving.

De Sprngking zal nooit kindjes grimeren die huiduitslag vertonen of ziek zijn - indien mogelijk grimeren we voor hen iets kleins op de handen. We verbinden ons er eveneens toe om steeds veilige materialen te gebruiken en om enkel kinderen te grimeren die er zelf voor kiezen. 1 grimeuse kost 25€ / uur en thema tekeningen en kleurplaten terwijl kinderen wachten zijn 5€ extra per uur.

Praktische informatie

De Springking staat garant voor de beste service en de snelste levering! Hieronder vindt u wat praktische informatie.

  • Plaatsing & levering: Wij leveren en plaatsen volledig gratis in onderstaande gebied.
  • Voor het vervoer en de plaatsing op een locatie buiten het onderstaande gebied bedraagt 0,30€/km.
  • Afhaling is niet mogelijk, wij komen steeds ter plaatse met al het nodige materiaal.
  • Aansprakelijkheid van de huurder:
  • Indien er schade wordt toegebracht aan het materiaal, valt het binnen de verantwoordelijkheid van de huurder om de schade te vergoeden.
  • De huurder is eveneens verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.
  • Onze prijzen en tarieven vindt u op de pagina ‘Ons gamma'.
  • Bij het plaatsen van een springkasteel + kindergrime worden geen extra vervoerskosten gerekend als dit binnen west-vlaanderen is.

 

Hebt u een keuze gemaakt uit het gamma van De Springking en wenst u graag een springkasteel of gladiatorengevecht te bestellen? Dat kan zowel via mail als telefonisch. Zodra wij uw bestelling bevestigd hebben, is ze definitief.

Bij levering lopen we samen de concrete huurvoorwaarden en daarna kan de (spring)pret beginnen!

Trefwoord
Springkasteel huren, Springkussen huren, Verhuur springkussen, Klimwand, Verschillende maten springkussens, Verschillende vormen springkussens, Springkussens huren bij verjaardagen, Springkussens huren bij feestjes, Kindergrime
Rubriek
Springkussens, Springkastelen
Contact