Contact
Naam
Craywinckelhof
Adres
Staatsbaan 263
Plaats
Lubbeek
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
E-mail

Craywinckelhof, Lubbeek

Het Craywinckelhof vindt u midden tussen de Hagelandse heuvels. Wij verwelkomen u in ons exclusief gastenverblijf, het Craywinckelhof. Laat u betoveren door dit uitzonderlijk guesthouse.


U wilt een weekendje weg of u wilt een paar dagen onthaasten tussen de natuur?
Bij Bed and breakfast Het Craywinckelhof is een kamer snel te reserveren. U gaat zich omgeven in een prachtig gerenoveerde vierkantshoeve, temidden van een gebied met een grote cultuur-historische waarde. Tevens biedt het Craywinckelhof de ideale uitvalsbasis voor een ontdekkingstocht door het ontzettend mooie Hageland.

Wat dacht u van een bezoek aan onze brouwerij, destilleerderij, trefcentrum en/ of een huifkar tocht? Het Craywinckelhof is een belevenis op zich!

Het guesthouse is ingericht met mooie, luxe en natuurlijke materialen met een duurzaam karakter en van hoge kwaliteit. Duurzaamheid en puur natuur spelen een grote rol op het Craywinckelhof!De gastenkamers van Het Craywinckelhof zijn uitgerust met ruime badkamer, TV en WIFI. De twee kamers op het gelijkvloers zijn perfect toegankelijk voor een verblijf van mindervaliden. De eerste verdieping biedt drie kamers met duplex. Daarenboven is er een wellness met jacuzzi en infraroodcabine ter beschikking voor onze gasten. Er is zelfs een afgesloten fietsstalling met oplaadstation voor elektrische fietsen.

Trefwoord
Guesthouses, Gastenverblijf, Brouwerij, Huifkar tochten, Trefcentrum, Destilleerderij, Gastenkamers, Verblijf, Online catering, Kamer reserveren
Rubriek
Bed and Breakfast
Contact