Contact
Naam
Algemene Schilderwerken Cavens
Adres
Kastanjelaan 11
Plaats
Herenthout
Provincie
Antwerpen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Algemene Schilderwerken Cavens, Herenthout

Al meer dan vijftien jaar zijn wij werkzaam als algemeen schildersbedrijf voor particulieren en bedrijven. Door toenemende vraag en om onze klanten nog meer tegenmoet te komen kozen wij bovendien voor het afwerken van houten trappen en deuren als extra specialisatie. Nu kunt u bij Algemene Schilderwerken Cavens nog steeds terecht voor algemeen schilderwerk en voor uw trappen.

Wij doen elke afwerking op het gebied van trappen en deuren. Bovendien helpt Algemeen Schilderwerken Cavens u bij traprenovatie, trappen schilderen en bij het spuiten van trappen.Binnenschilderwerk geeft een zeer persoonlijke uitstraling aan uw woning of pand. Wij geven u graag kleuradvies en kunnen ook uw behangwerken uitvoeren. Precies geschilderd houtwerk of een nieuwe kleur op muren en wanden maakt een verrassend sfeervolle indruk. Het zorgt ook voor:

  • Bescherming tegen slijtage
  • Bescherming tegen vocht
  • Bescherming tegen schimmels


Het buitenschilderwerk aan uw huis is natuurlijk ook als visitekaartje bedoeld. Denk daarbij aan buitenmuren, deuren en kozijnen, maar ook de gevelbetimmering. Verder kunt u hekken, tuinmuren, schuttingen en de buitenkant van een schuur in de verf zetten. Ook hier zorgt schilderen eerst en vooral voor bescherming van het materiaal, maar daarnaast geeft het ook een meerwaarde aan uw woning!

 

Trefwoord
Trappen schilderen, Spuiten van trappen, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangwerken, Kleuradvies, Schildertechniek
Rubriek
Schilderwerken, Traprenovatie
Contact