Contact
Naam
Geensco NV
Adres
Beukenlaan 3
Plaats
Rotselaar
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
Mobiel
E-mail

Website

GEENSCO NV, Rotselaar

Als professionele bouwfirma met ruim 30 jaar ervaring in de sector is Geensco NV de betrouwbare partner voor vakkundig uitgevoerde nieuwbouw- en renovatiewerken.

Zelfwerkend patroon Fred Geens voert samen met zijn team van drie vakmannen alle werken uit en biedt u daarbij een persoonlijke service en het gemak van één aanspreekpunt voor het regelen van alles wat er bij uw bouwproject komt kijken.

U kunt dus bij Geensco NV terecht voor alle soorten metsel- en betonwerken bij het zetten van de ruwbouw. Zij voeren daarbij de nodige graafwerken uit en ook grondwerken, zoals het plaatsen van kelders, rioleringen, putten, enzovoort, nemen zij voor hun rekening.

Bij renovatie- of verbouwingswerken zorgt Geensco NV tevens voor de afbraakwerken en het wegvoeren van alle puin- en bouwafval. Zij voeren zowel grote als kleine werken uit voor particulieren en bedrijven in de regio Leuven.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis prijsofferte!

Trefwoord
Nieuwbouw, Renovatiewerken, Graafwerken, Afbraakwerken, Metselwerken, Betonwerken, Verbouwingswerken, Wegvoeren van puin, Wegvoeren van bouwafval, Appartementenbouw
Rubriek
Aannemers - Woningbouw
Contact