Logo Dierenartsenpraktijk Het Withof - Schilde
Contact
Naam
Dierenartsenpraktijk Het Withof
Adres
Turnhoutsebaan 282
Plaats
Schilde
Provincie
Antwerpen

Dierenartsenpraktijk Het Withof, Schilde

Dierenartsenpraktijk Het Withof behandelt voornamelijk kleinere huisdieren zoals honden en katten. Zij kunnen hier steeds terecht voor onder andere vaccinaties, onderzoeken, bloedafnames en gezondheidcontroles.

De meeste operaties voeren wij in de praktijk zelf uit. Omdat we over een gasanesthesietoestel beschikken, zijn we in staat verschillende chirurgische ingrepen te doen. Heeft uw hond of kat een langdurige en ingewikkelde ingreep nodig? Ook dan kunt u bij ons terecht, want wij werken nauw samen met verschillende dierenklinieken.

Bijzondere dieren

Naast gezelschapsdieren kunnen ook bijzondere dieren zoals konijnen, cavia’s, hamsters en reptielen bij Nathalie Welter terecht. Tijdens de vrije consultaties of op afspraak kunt u voor uw huisdier onder meer terecht voor vaccinaties, bloedafnames of gezondheidcontroles. Als uw konijn, cavia, hamster of reptiel een operatie nodig heeft, kunt u in bijna alle gevallen ook in de praktijk terecht. De meeste operaties voeren wij zelf uit. U hoeft dus niet voor elke chirurgische ingreep naar een dierenkliniek te gaan, maar kunt uw dier met een gerust hart aan dierenartsenpraktijk Het Withof toevertrouwen.

Meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

De praktijk

Nathalie Welter werkt nauw samen met dierenarts Bouvez. Deze dierenarts is specialist in medische beeldvorming.
Dokter Bouvez heeft al veel jaren ervaring in binnen- en buitenland. Omdat hij beschikt over een draagbaar echotoestel voert hij in dierenartsenpraktijk Het Withof de echografische onderzoeken uit. Zo bent u niet steeds verplicht naar een dierenkliniek te gaan.

Om een echografisch onderzoek van uw huisdier uit te laten voeren, verzoeken wij u vriendelijk steeds telefonisch een afspraak te maken.

Voeding en medicatie

In onze dierenartsenpraktijk hebben wij een uitgebreid assortiment aan voeding en voedingssupplementen, zowel voor honden en katten als voor bijzondere dieren. Smaken verschillen ook bij dieren, daarom hebben wij voeding van verschillende merken. Ook de prijs verschilt per merk.
Ook voor de gangbare medicijnen kunt u bij ons terecht. U hoeft dus niet extra langs een dierenapotheek of dierenwinkel te gaan. Van maandag tot woensdag kunt u tijdens de vrije consultaties altijd even binnenlopen.

Schikt u dit niet? Neem dan contact met ons op zodat u niet voor een gesloten deur staat.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.