Contact
Naam
K & F Car Design VOF
Adres
Zonnestraat 65/67
Plaats
Denderhoutem (Haaltert)
Provincie
Oost-Vlaanderen

K&F Car Design, Denderhoutem (Haaltert)

Heeft u problemen met uw wagen? Of heeft hij dringend een grondige onderhoudsbeurt nodig? Voor autoherstelling en onderhoud bent u bij K & F Car Design in Denterhoutem aan het juiste adres. Bij ons kunt u verzekerd zijn van een efficiënte service, een scherpe prijs en het nodige advies. Bovendien speelt het autotype bij ons geen enkele rol: wij maken gegarandeerd ook werk van uw merk!

Efficiënt werken

Wij herstellen uw wagen terwijl u wacht. In onze comfortabele wachtruimte geniet u intussen van een kopje koffie. Hebben wij een vervangonderdeel toch niet in voorraad? Geen nood: dankzij onze talrijke contacten met collega’s en leveranciers, vinden wij meteen het juiste stuk in de buurt. Zodat u nooit lang uw wagen moet missen. Want uw tevredenheid is onze drijfveer. Omdat onze zaakvoerder meer dan 35 jaar ervaring met auto’s heeft, bent u verzekerd van onze expertise. Hij groeide bij wijze van spreken op tussen motoren en wielen!

Goed gekeurd en … goedgekeurd!

Laten we eerlijk zijn: geen enkele autobezitter houdt van de autokeuring. Lange wachtrijen, vervelende vragen, en de frustratie wanneer de wagen niet in orde blijkt. Vertrouw daarom op K&F Car Design: wij stellen uw auto perfect af, rijden die op de afgesproken datum naar de keuring en even later gaat u weer zonder zorgen de weg op.

Diensten

K&F Car Design heeft een breed scala aan diensten. Zo kunt u bij ons onder meer terecht voor:

  • Autoherstelling
  • Auto onderhoud
  • Onderhoud aan lichte bestelwagens
  • Lakbeurten
  • Wegwerken van blutsen of glasbarstjes
  • Afstellen van lichten
  • Herprogrammeren airco
  • Nieuwe banden op uw auto zetten


...en nog veel meer!

Neem nu nog contact met ons op via onderstaand contactformulier voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Trefwoord
Cardesign, Auto onderhoud, Autoherstelling voor personenwagens, Autoherstelling voor bedrijfswagens, Spuitcabine, Autokeuring
Rubriek
Carrosseriebouw, Carrosserie, Carrosserieherstellingen-auto's
Contact