Logo HSM-Interieur BVBA - Gruitrode (Meeuwen-Gruitrode)
Contact
Naam
HSM-Interieur BVBA
Adres
Lambertus Paulystraat 7
Plaats
Gruitrode (Meeuwen-Gruitrode)
Provincie
Limburg

HSM Interieur BVBA, Gruitrode

Uw droom interieur, op maat gemaakt

Gyprocwerken & interieur afwerking

HSM Interieur is gespecialiseerd in Gyprocwerken allerhande. Dit zijn zowel voorzetwanden, losstaande wanden en plafonds. Maar daar stoppen we niet. We plaatsen ook ingebouwde spots in je Gyproc plafond. Na het plaatsen van alle Gyproc voeren we ook de schilderwerken uit. Tot het opmeten en plaatsen van een op maat gemaakte dressing of inbouwkast. Bekijk een selectie van onze projecten.

Bij HSM Interieur zorgen we ervoor dat jouw ruimte tot in de puntjes is afgewerkt, zodat er snel in kan genieten en relaxen. Wij zorgen voor je droom interieur, op maat gemaakt. Als gaat bouwen of verbouwen en je zoekt een kwaliteitsvol en correct afwerkingsbedrijf voor al je Gyprocwerken, schilderwerken of andere interieur afwerking.

HSM Interieur helpt je graag verder. Contacteer ons of vraag je offerte vandaag nog aan via ons offerteformulier. Binnen 48u bezorgen we je een antwoord.

Gyprocwerken

Diensten

We hebben ons bekwaamd in de volgende werkzaamheden:


Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via onderstaand contactformulier. Wij werken onder meer in Opglabbeek, Bree en Dilsen-Stokkem.

Interieurwerken


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.