Contact
Naam
RDK Metals BVBA
Adres
Maldersesteenweg 125
Plaats
Londerzeel
Provincie
Vlaams-Brabant

RDK Metals BVBA in Londerzeel de schroothandel en specialist in het ophalen van ijzerwaren en (oude) metalen

Welkom bij RDK Metals BVBA in Londerzeel, uw schroothandel in Vlaams-Brabant en de partner voor het laten ophalen van oude metalen, het ophalen van ijzerwaren en het plaatsen van containers oude metalen. Onze specialiteiten zijn restmetalen en metaal ophalen als betrouwbare en ervaren ijzerhandelaar. Voor al uw wensen en behoeften aan metaal laten ophalen, afval containers voor oude metalen en oud ijzer laten ophalen, staan wij voor u klaar. 

Over RDK Metals BVBA in Londerzeel

RDK Metals is een zeer ervaren schroothandel. Onder leiding van onze zaakvoerder Rudy de Kinder (RDK) gaan we iedere dag bevlogen aan het werk om uw oude metalen op te halen, te verwerken en voor het plaatsen van containers, zodat u uw oude metalen eenvoudig in de container kunt plaatsen en wij deze vervolgens weer ophalen. Uiteraard kunt u ook uw metalen naar onze handel brengen. Wat uw wens ook is, wij zorgen voor uw (oude) ijzer en metalen. Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het ophalen van uw metalen of het plaatsen van een container bij u vandaag nog contact met ons op. 

Ophalen van ijzerwaren en (oude) metalen

IJzerwaren en metalen zijn niet eenvoudig om te vervoeren en deze moeten naar een juiste bestemming. U kunt oude metalen nu eenmaal niet bij het normale afval voegen. Daarom komt RDK Metals uw ijzerwaren en (oude) metalen graag ophalen. Zo heeft u geen omkijken naar het vervoer en zorgen wij dat het op de juiste bestemming terechtkomt of een nieuwe bestemming krijgt na recycling. Bent u benieuwd naar de kosten voor het ophalen van uw ijzerwaren en/of metalen? Vraag ons dan gerust om een offerte. We helpen u graag verder met raad, daad en een offerte perfect op maat.

Onze diensten en service in Vlaams-Brabant

We nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen voor vragen, voor advies en voor het maken van een afspraak voor onze diensten en services, waaronder:

  • Ophalen van oude metalen
  • Ophalen van ijzerwaren
  • Schroothandel
  • Plaatsen van containers oude metalen
  • Restmetalen
  • Metaal ophalen
  • IJzerhandelaar
  • Metaal laten ophalen
  • Afval containers voor oude metalen
  • Oud ijzer laten ophalen

Neem eenvoudig contact op voor meer informatie, het maken van een afspraak en voor het verkrijgen van een (vrijblijvende) offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Ophalen van ijzerwaren Londerzeel, Vlaams-Brabant

Trefwoord
Ophalen van oude metalen, Ophalen van ijzerwaren, Schroothandel, Plaatsen van containers oude metalen, Restmetalen, Metaal ophalen, IJzerhandelaar, Metaal laten ophalen, Afval containers voor oude metalen, Oud ijzer laten ophalen
Rubriek
IJzerwaren, Oud Metaal, IJzerhandel
Openingstijden
Ma gesloten
Di 16:00 - 18:30
Wo 16:00 - 18:30
Do 16:00 - 18:30
Vr 16:00 - 18:30
Za 08:00 - 12:00
Zo gesloten
Contact