Logo Van Acker Ruben - Evergem
Contact
Naam
Van Acker Ruben
Adres
Heyken 2
Plaats
Evergem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Social Media

Van Acker Ruben, Evergem

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakwerker? Van Acker Ruben staat voor u klaar voor alle voorkomende dak werkzaamheden. Door jarenlange ervaring sta ik garant voor kwaliteit en vakmanschap. Wij bieden een uitzonderlijke 10 jaar garantie aan op al onze werken. 

 

Werkzaamheden Van Acker Ruben,

  • Dakwerken: Ik ben in de volgende dakwerken gespecialiseerd: platte, schuine en hellende daken, dak renovatie, bekleden van dakgoten, velux dakramen en koepels. Zowel nieuwbouw als totale renovatieprojecten.

  • Schrijnwerken: Al uw schrijnwerken binnen en buiten is bij Van Acker Ruben in vertrouwde handen. U kunt bij mij terecht voor o.a. Binnendeuren, parket en laminaat, houten (dak) terrassen, dakconstructies, alle binnen en buiten afwerking.

  • Isolatie: Een degelijke isolatie zorgt voor een lagere energierekening. Ik ben uw expert in dakisolatie en zolderprojecten inclusief het inrichten van uw zolder behoort tot een van mijn taken. Tevens verzorg ik graag al uw koper en zinkwerken.

In de volgende regio´s ben ik o.a. werkzaam: Destelbergen, Lochristi, Gent, Wondelgem, Oostakker.

Voor meer informatie of wilt u graag een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen.

Van Acker Ruben


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.