Contact
Naam
Renocare
Adres
Diksmuidelaan 46
Plaats
Berchem
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Website

Renocare, Berchem


... if you care for quality

Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerken, bepleistering, gevelisolatie, gyproc en wand-, plafond- en vloerbekleding.

Je kan verder ook bij ons terecht voor verbouwingen, renovaties, ramen, garagepoorten, haarden en allerlei houtwerken. Uiteraard geven wij ook professioneel advies. Een van onze grootste troeven zijn onze zeer goede prijzen voor pvc-ramen van hoge kwaliteit.

Renocare bestaat uit een gepassioneerde, zelfwerkende patroon die met zijn master schilderwerken en bekleding zeer goed opgeleid en gediplomeerd is. Daarnaast zijn er nog vier vennoten, eveneens experts in hun vak. Met 8 jaar ervaring staan wij garant voor een professioneel resultaat en kennis van zaken.

Particulieren uit heel Vlaanderen kunnen een beroep doen op onze diensten, onder meer in Sint-Niklaas, Mechelen en Leuven.

Diensten

 

Neem een kijkje op de website en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. Als je daarna nog vragen hebt of meer informatie wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Trefwoord
Renovatiewerken, Verbouwingswerken, Gevelisolatie, Gyprocwerken, Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Haarden, Ramen, Garagepoorten, Vloeren
Rubriek
Schilderwerken, Schildersbedrijven, Schilder
Contact