Contact
Naam
Baten Mario Schilderwerken
Adres
Ninoofstesteenweg 114/B
Plaats
Denderhoutem
Provincie
Oost-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Baten Mario Schilderwerken, Denderleeuw

Mario Baten is als het ware ‘een kunstenaar in zijn werk’. Met uiterste precisie en met oog voor detail ontfermt Baten Mario Schilderwerken zich over uw schilderwerken. Mario werkt bovendien met het beste materiaal en streeft telkens naar de perfecte afwerking. Een uitstekende service vertaalt zich in het opmaken van een gratis offerte en het geven van gratis kleuradvies, en dit door Mario zélf bij u thuis! Mario verleent tevens zijn diensten in Aalst, Zottegem, Ninove en Geraardsbergen.

Schilderwerken

Voor welke schilderwerken (diensten) kunt u bij Mario terecht?

  • Schilder- en behangwerken: met ruim 30 jaar ervaring bent u verzekerd van een perfecte afwerking met oog voor detail van uw binnen- en buitenschilderwerken.
  • Het plaatsen van valse plafonds: Ongeacht uw keuze voor kleur of vorm zorgt Baten Mario Schilderwerken voor een mooi afgewerkt plafond.
  • Het plaatsen van valse wanden: Of u nu kiest voor pvc over hout tot planchetten of gyproc: de valse muur moet naadloos aansluiten bij de rest van uw interieur.
  • Het vervaardigen van MDF-meubels op maat: Niet alleen zorgt een inbouwkast voor meer ruimte ook is het een toevoeging aan uw interieur.
  • Het leggen van laminaat en parket.
Meer informatie over mijn schilderwerken en overige diensten? Neem gerust contact met mij op of bezoek de website.

 

Trefwoord
Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Decoratiewerken, Behanger, Behangwerken, Plaatsen van laminaat, Plaatsen van parket, Plaatsen van valse muren, Plaatsen van plafonds, Vervaardiging van MDF-meubels op maat
Rubriek
Schilderwerken, Schildersbedrijven, Schilder
Contact