Contact
Naam
Dokter T.M.M. Opperman BVBA
Adres
Parklaan 3
Plaats
Diksmuide
Provincie
West-Vlaanderen
Mobiel
E-mail

Social Media

Dokter T.M.M. Opperman BVBA in Diksmuide

Dokter T.M.M Opperman is psychiater arts met specifieke interesse in de Oplossingsgerichte Cognitieve Systeemtherapie (Brugse Model). Haar focus is vooral gericht naar patiënten met psychotrauma (angst behandeling en depressie behandeling), relationele problemen, alsook crisissituaties op het werk. Opperman is een psychiater voor volwassenen, met een eigen praktijk in Diksmuide waar u op afspraak kunt langskomen. De arts psychiater biedt tevens hulp bij rouwverwerking en mensen die zichzelf pijnigen door zelfverminking. Met doelgerichte therapiesessies werkt de psychotherapeut samen met patiënt naar een perspectief toe waar suïcide gedachtes begrepen en opgelost worden.

Psychiater voor volwassenen

Dokter Opperman maakt gebruik van de oplossingsgerichte aanpak. Hier ligt de focus op de vrijheid om beslissingen te nemen, deze beslissingen omvatten verborgen middelen die nodig zijn om de hoop en het geloof in bereikbare doelen te creëren. Met bereikbare doelen wordt er weer een toekomst met een zinvol leven geschetst. Deze oplossingsgerichte aanpak heet ‘Solution Focuces Brief Therapy (SFBT)’ en biedt psychotherapeutische behandelingen waar innerlijke sterktes bloot worden gelegd. Ook patiënten die opgenomen zijn in het ziekenhuis en doorverwezen zijn naar een psychiater kunnen terecht bij de psychiater arts in Diksmuide.

Angst behandelingen

Kampt u met angst problemen? Angst is een toestand van hyperallertheid met zowel lichamelijke, als psychische componenten. Personen ervaren verstikkende ademnood, borstkaspijn en duizeligheid. De psychische klacht is voortdurende psychische onrust: met prikkelbaarheid en soms agressie. Vanuit de angst kunnen er ook paniekaanvallen ontstaan die onverwacht en ongecontroleerd opkomen en een totaal verlies van zelfbeheersing tot gevolg hebben. U kunt voor angst behandelingen terecht bij dokter Opperman, neem contact op met de praktijk om een afspraak in te plannen.

Multidisciplinaire aanpak

Arts psychiater Opperman legt in haar behandelingen de nadruk op een multidisciplinaire aanpak. Bovendien kunt u voor diverse psychische problemen bij haar terecht. Een overzicht van behandelingen waar u hulp bij krijgt:

 • Psychotrauma
 • Automutilatie
 • Depressie
 • Zelfverminking
 • Suïcide
 • Rouwverwerking
 • Angst
 • Psychose
 • Depressie behandeling
 • Angst behandeling
 • Relationele problemen

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact op met de praktijk. U kunt ook in contact komen door een bericht achter te laten via het contactformulier.

52309020_s.jpg - Dokter T.M.M. Opperman BVBA, Diksmuide

Trefwoord
Arts psychiater, Psychiater arts, Psychotherapeut, Depressie behandeling, Rouwverwerking, Angst behandeling, Psychiater voor volwassenen, Relationele problemen, Zelfverminking, Suïcide
Rubriek
Psychotherapeuten, Psychologen, Psychiaters
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do gesloten
Vr op afspraak
Za gesloten
Zo gesloten
Contact