Contact
Naam
Bfresh
Adres
Wolterslaan 164
Plaats
Gent
Provincie
Oost-Vlaanderen

Bfresh, Gent

 

Iedereen heeft aandenkens die hij graag wat meer naar voren wil brengen; een video van een verjaardagsfeestje, een geluidsopname van een bruiloft. De opnamemethoden van vroeger zijn echter niet meer de methoden van vandaag. Bfresh helpt u uw herinneringen naar het heden te halen.

 

 

Diensten

 

Bfresh zet alle analoge media om naar een digitaal medium, zodat u enkel nog een muisklik verwijderd bent van uw herinneringen. Dus uw de video’s, platen, foto’s, dia’s en negatieven, van toen, worden door Bfresh met de grootste zorg nieuw leven geblazen. De tand des tijds is vaak onvergeeflijk en laat al gauw sporen na op oud beeldmateriaal. Een ongelukje is ook snel gebeurd. Bfresh verwijdert en herstelt daarom ook onzuiverheden die door de jaren heen ontstaan zijn.

 

Waaruit bestaat ons aanbod precies?

 • Digitaliseren
  Van platen, videobanden, dia’s, oude foto’s, magneetbanden (van bandrecorders), cassettes en negatieven
 • Restaureren
  Zowel oppervlakkig als uitgebreid (denk aan een kras in uw plaat of een vouw of vlek in uw foto. Op uw verzoek doen we zelfs zeer grondige ingrepen. Zo kunnen we de kleuren in een film veranderen of mensen uit een afbeelding verwijderen.)
 • Montage
  Van foto's of van los beeldmateriaal maken wij een film die op het witte doek niet misstaat.
 • Algemene pc-ondersteuning
  Software installeren? Een back-up maken? Wij doen dat graag voor u.
 • Archief
  Wilt u een archief van materiaal aanmaken? Wij bieden de ruimte en beheersfuncties daarvoor.

 

 

Trefwoord
Videobewerking, Fotobewerking, Geluidsbewerking, Digitaal, Vhs-videobanden, Videomontage, Computerherstellingen, Lp, Negatieven
Rubriek
Foto & videoapparatuur, Digitalisatie
Contact