Logo Decova - Izegem
Contact
Naam
Decova
Adres
Ten Bosstraat 8
Plaats
Izegem
Provincie
West-Vlaanderen
Website

Decova, Izegem

Binnenschilderwerken Decova Decoratiwerken Decova

Welkom bij Decova, uw vakman in decoratiewerken. Klanten kunnen bij Decova terecht voor alle schilderwerken en decoratiewerken, zowel binnen als buiten.

Met onze jarenlange ervaring en know-how wordt elk binnenschilderwerk en buitenschilderwerk uitgevoerd met oog voor kwaliteit, duurzaamheid en afwerking.

Schildertechnieken van Decova:

Kallei
Gevels geschilderd volgens kalei stralen een doorleefd gezicht uit. Decova creŽrt het karakter als vanouds en zorgt dat de kalei minder onderhevig is aan verkleuring en de wisselende weersomstandigheden. Met kalei krijgt elke woning een doorleefde look.

Houtwerk verouderen
Om beter te kunnen inspelen op de vraag naar een stijlvolle veroudering van houtwerk heeft Decova veel research gedaan. Decova kan eik veel of weinig vergrijzen voor de look maar ook voor het onderhoudsgemak. U voordeel als u uw houtwerk laat verouderen door Decova is: uw houtwerk krijgt een klassieke en moderne interieur uitstraling.

Lakken en patineren van maatwerk
Decova lakt en patineert voor u alle maatwerk, ook in MDF! Vaak volgt na het aanbrengen van zinkverf het patineren. Alle kleuren zijn mogelijk en elk werkstuk oogt doorleefd. Vaak zie je speelse combinaties: deels gebeitst, deels in naturelle eik.

Speciale technieken als vanouds
Voor authentieke schildertechnieken bent u bij Decova aan het juiste adres. Een aantal klussen van onze klanten waren:

  • Sierlijsten met bladgoud verfraaien
  • Lambrisering met een klassieke oliebeits

Voor meer informatie vraag Decova voor de mogelijkheden.

Bovendien help Decova u graag verder met advies en mankracht bij behangwerk, raamdecoratie en vloerbekleding.

Kortom waaneer u een klus uitbesteedt bij Decova dan wordt in overleg met u een juiste kleuranalyse gedaan voor het betreffende werk.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.