Logo Dierenarts Greet Pouders BVBA - Lommel
Contact
Naam
Dierenarts Greet Pouders BVBA
Adres
Koning Boudewijnstraat 75
Plaats
Lommel
Provincie
Limburg

Dierenarts Greet Pouders BVBA, Lommel

In 2004 studeerde Greet Pouders af als dierenarts met een specialisatie in paardenverzorging aan de RUG. Sindsdien verzorgt ze elke dag huisdieren. Katten, honden, knaagdieren en konijnen, ze kunnen allemaal bij Greet terecht. Dierenarts Greet Pouders werkt enkel op afspraak. Daardoor is er bijna geen wachttijd en kan uw dier met de nodige persoonlijke aandacht verzorgd worden. Dit kost u geen cent meer dan bij een ander.

Bel gerust voor meer informatie of advies. Greet Pouders helpt u graag verder. Ze behandelt ook in behandelt ook in Mol, Balen, Turnhout en Overpelt.

 

Paarden

 

Greet Pouders specialiseerde zich in paardenverzorging en weet dus precies hoe ze uw paard het beste kan behandelen. U kunt met alle verschillende rassen bij haar terecht voor onder meer vaccinaties, castraties, ontwormingen, tandverzorging en meer Oop basis van de medische achtergrond van uw paard, en zijn karakter wordt een dossier opgesteld. Zo bouwen we een vertrouwensband op en kunnen we elk individueel paard geven wat het nodig heeft. Het is belangrijk om uw paard goed te blijven observeren. U kunt dagelijks zelf een controle uitvoeren om te kijken of het dier gezond is.
Lees verder...

 

Kleine huisdieren

 

U kan eveneens bij dierenarts Greet Pouders terecht voor de verzorging van kleine huisdieren. Uw honden, katten, konijnen en andere knaagdieren zijn bij ons in goede handen. We doen onder meer het volgende:

  • Ontwormen
  • Tandverzorging
  • Jaarlijkse controle en vaccinaties
  • Operaties, zoals sterilisatie en castratie
  • Gezondheidscontrole bij de aankoop van eendier
  • Grondige diagnose bij ziektes en verwondingen (via echografie en bloedonderzoek)


Vertoont uw dier vreemd gedrag, heeft het geen eetlust of een abnormale stoelgang heeft? Aarzel dan niet om direct contact met mij op te nemen. Ook bij spoedgevallen kunt onmiddellijk bij ons terecht.

 

Wachtdienst

 

Het rooster van de wachtdienst staat op onze website.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.