Logo Elegantia - Herent
Contact
Naam
Elegantia
Adres
Gebroeders Massantstraat 46
Plaats
Herent
Provincie
Vlaams-Brabant

Elegantia, Herent


Toe aan een nieuwe look? Elegantia biedt u een complete make-over. Ik zie het als mijn taak in een ontspannen sfeer uw schoonheid naar voren te brengen. Daarbij variëren de services van gelaatsverzorging, massage en manicure tot medische pedicure en gelnagels. U kunt mij altijd bellen of mailen, of natuurlijk een kijkje nemen op mijn website.

Wist u dat mijn klanten ook uit Leuven, Oud-Heverlee, Tervuren en Aarschot komen?

Workshops

Naast schoonheidsbehandelingen verzorg ik ook regelmatig workshops. Deze zijn geschikt voor vier tot zes deelnemers en duren twee a drie uur. Feestje? Dan kunt u ook een privé-workshop boeken.
Workshops die ik in het verleden gaf:

Workshop Make-up
Daarin leert u hoe u uw make-up afstemt op een specifieke gelegenheid. Zo wilt u s'avonds misschien iets anders dragen dan overdag. U kunt al uw vragen stellen en krijgt persoonlijk advies. Tijdens de workshop gebruik ik producten van Golden Rose. Die kunt u naderhand kopen met een korting van 10 procent.

Workshop Gelaatsverzorging
Deze workshop richt zich op de huid. Hoe u deze reinigt, welk huidtype u heeft en welke creme geschikt is. We werken met de producten van Collin Resultime en u krijgt tips om de behandeling zelf thuis uit te voeren. Na afloop krijgt u een kortingsbon en enkele testers.

Workshop Manicure
Alle aandacht voor uw handen! In een complete manicure worden uw nagels en handen grondig verzorgd. De handen krijgen een parrafinebad en de nagels krijgen de kleur van uw keuze. Tijdens de workshop gebuiken we producten van Pronails. U krijgt na afloop de nagellak die u gebruikt heeft cadeau en kunt alle producten met 10 procent korting aanschaffen.


Cadeautip

Iemand verrassen? Elegantia heeft eigen cadeaubonnen. U kunt ook een mand met verzorgingsproducten en make-up samenstellen!


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.