Contact
Naam
Vandecaveye VOF
Adres
Processiestraat 13
Plaats
Olsene (Zulte)
Provincie
West-Vlaanderen
E-mail

Social Media

Vandecaveye VOF, Olsene

Zonwerende glasfolie
Kiest u voor glasfolie dan houdt u in een hete zomer de helft van de zonnewarmte buiten. En dat zonder dat u de gordijnen dicht hoeft te doen en daardoor een donkere leefruimte krijgt. Zo bent u vezerkerd van een licht huis. Met glasfolie gebruikt u tevens de airco een stuk minder en dat merkt u op de energierekening. Met glasfolie realiseert u dat u de hitte buitenshuis houdt terwijl de zon wel bij u naar binnen schijnt. 

Spiegelfolie
Met spiegelfolie verhindert u dat mensen van buitenshuis naar binnen kunnen kijken. Het zicht van binnen naar buiten blijft hetzelfde.

Zandstraal folie
Zandstraal folie zorgt ervoor dat mensen niet meer bij u naar binnen kunnen kijken. Dat garandeert dus uw privacy. Wij kunnen zandstraal folie op bestaand glas plaatsen. Het effect is een gezandstraald raam.

Decoratieve folie
U heeft een ruime keuze uit de motieven bij onze decoratieve films. Onze decoratieve folie fleurt uw huis op en personaliseert uw glaspartijen. Kiest u voor de films met wit of mat glas dan verhindert u de inkijk terwijl het licht wel naar binnen schijnt. Glaspartijen zijn met decoratieve folie beter zichtbaar in openbare plaatsen of plaatsen met frequente doorgang. Dat voorkomt ongelukken.

Inbraak vertragende folie
Hoewel een raam met glasfolie wel kan breken, zorgt een raam met folie wel voor extra versteviging. Hierdoor schrikt een raam met glasfolie inbrekers af en worden uw kinderen  beschermd tegen gevaarlijke glasscherven.

Warmte isolerende folie
Om warmteverlies te verminderen zijn glasfolies met lage emissiviteit ("low E") ontworpen. Deze folies kaatsen de warmte die binnen gegenereerd is weer terug. Zo zorgt u tijdens koude dagen voor extra comfort binnenshuis. Omgekeerd voor warme dagen geldt dit ook: een "low E"-folie tijdens de zomermaanden houdt de koelte binnenshuis. Daarnaast zorgen warmte isolerende folies voor energiebesparing!

UV-werende glasfolie
UV-werende glasfolie houdt 99% van de schadelijke UV-stralen tegen.

Zonwerende verf
Bescherm uw gebouw op een voordelige en efficiente manier tegen de hitte van de zon met liquisol. Liquisol is een gamma van zonwerende verven. Deze verven brengen wij aan op de de buitenzijde van onder meer lichtstraten, verandadaken en bolle lichtkoepels. Ook op glas is Liquisol toe te passen.

Naast Olsene (Zulte) is Vandecaveye VOF ook werkzaam in de steden Gent, Kortrijk, Brugge, Roeselare en Oudenaarde.

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Trefwoord
Glasfolie, Zonwerende glasfolie, Zonwerende verf, Zandstraalfolie, Spiegelfolie, Raamfolie, Inbraakvertragende folie, Decoratieve folie, Belettering
Rubriek
Zonweringen
Contact