Contact
Naam
Bosmans Uitvaartverzorging
Adres
Kesselsesteenweg 87
Plaats
Lier
Provincie
Antwerpen
Social Media

Bosmans Uitvaartverzorging, Lier

Rouwauto Bosmans UitvaartverzorgingBij het overlijden van een dierbare begint er een emotionele tijd voor familie, vrienden, collega's en bekenden. Gelukkig reikt Bosmans Uitvaartverzorging u de helpende hand in deze moeilijke tijd. Dat geldt zowel voor de rouwperiode als tijdens het rouwproces. Wij zorgen voor een waardig en betaalbaar afscheid van uw geliefde.

U kunt bij Bosmans Uitvaartverzorging zowel kiezen voor een kerkelijke als een niet-kerkelijke uitvaart. De niet-kerkelijke uitvaart vindt plaats in de Aula van de Stad Lier of op een andere locatie. Bosmans Uitverzorging neemt u alle adminstratieve zaken uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw verdriet. In overleg leggen wij persoonlijke muziekfragmenten en teksten voor aan de pastoor bij de kerkelijke uitvaart. Bij de niet-kerkelijke uitvaart bekijken we samen wie op welk tijdstip tijdens de dienst deze laatste eer betuigt.

 

Vooraf uw uitvaart regelen

Vooraf uw eigen uitvaart regelen heeft voordelen. Zo bepaalt u zelf hoe de plechtigheid verloopt en ontlast u uw dierbaren met het regelwerk.

Bloemstukken begrafenisProducten

 

Via onze webshop kunt u ons assortiment gedenksierraden en rouwartikelen bekijken:

  • Gedenksierraden
  • Sierurnen
  • Gedenksteentjes
  • Ashangertjes

Bosmans Uitvaartverzorging

Trefwoord
Funerarium, Onverwachts overlijden, Grafmonumenten, Rouwcentrum, Ceremoniewagens, Begrafenissen, Asjuweeltjes, Koffietafels, Uitvaarten
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Begrafenissen
Contact