Contact
Naam
Bosmans Uitvaartverzorging
Adres
Kesselsesteenweg 87
Plaats
Lier
Provincie
Antwerpen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Social Media

Bosmans Uitvaartverzorging, Lier

Rouwauto Bosmans UitvaartverzorgingBij het overlijden van een dierbare begint er een emotionele tijd voor familie, vrienden, collega's en bekenden. Gelukkig reikt Bosmans Uitvaartverzorging u de helpende hand in deze moeilijke tijd. Dat geldt zowel voor de rouwperiode als tijdens het rouwproces. Wij zorgen voor een waardig en betaalbaar afscheid van uw geliefde.

U kunt bij Bosmans Uitvaartverzorging zowel kiezen voor een kerkelijke als een niet-kerkelijke uitvaart. De niet-kerkelijke uitvaart vindt plaats in de Aula van de Stad Lier of op een andere locatie. Bosmans Uitverzorging neemt u alle adminstratieve zaken uit handen zodat u zich volledig kunt richten op uw verdriet. In overleg leggen wij persoonlijke muziekfragmenten en teksten voor aan de pastoor bij de kerkelijke uitvaart. Bij de niet-kerkelijke uitvaart bekijken we samen wie op welk tijdstip tijdens de dienst deze laatste eer betuigt.

 

Vooraf uw uitvaart regelen

Vooraf uw eigen uitvaart regelen heeft voordelen. Zo bepaalt u zelf hoe de plechtigheid verloopt en ontlast u uw dierbaren met het regelwerk.

Bloemstukken begrafenisProducten

 

Via onze webshop kunt u ons assortiment gedenksierraden en rouwartikelen bekijken:

  • Gedenksierraden
  • Sierurnen
  • Gedenksteentjes
  • Ashangertjes

Bosmans Uitvaartverzorging

Trefwoord
Funerarium, Onverwachts overlijden, Grafmonumenten, Rouwcentrum, Ceremoniewagens, Begrafenissen, Asjuweeltjes, Koffietafels, Uitvaarten
Rubriek
Begrafenis-, crematie- en uitvaartverzorging, Begrafenissen
Contact