Contact
Naam
Bravan BVBA
Adres
Rijksweg 3
Plaats
Torhout
Provincie
West-Vlaanderen
Telefoon
Mobiel
E-mail

Website

Bravan BVBA, Torhout

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, die actief helpt meezoeken voor een oplossing naar uw behoefte. Door gebruik van de nieuwste technieken bekomen wij een professionele uitvoering van de opdrachten. Voor het resultaat die u wenst, beschikken wij over het juiste materiaal voor een precieze en kwalitatieve afwerking. We maken er een prioriteit van om onze projecten binnen de vooropgezegde termijn af te werken, indien mogelijk zelfs vroeger.


Activiteiten

Voor al u boringen zowel groot of klein in beton, gewapend beton, baksteen of asfalt, het geschikte materiaal hebben wij voor handen. Verticale, horizontale, onder hoekse boringen. Dit is allemaal realiseerbaar. Vakkunding maken wij van uw probleem een oplossing zowel voor nieuwbouwprojecten, verbouwingen of renovaties.

Wij verzorgen boringen voor zowel bedrijven als particulieren. Opvang voor boorwater en puinruimen kan steeds voorzien worden. De voordelen van het boren met een segmentboor zijn een mooie ronde, egale opening die nadien geen retouches meer nodig heeft. De toepassingen waar betonboren het meest efficiënt voor zijn:

  • Sanitair
  • Elektriciteit
  • Ventilatie
  • Afzuiging
  • ...

 

Bravan BVBA is tevens werkzaam in Zedelgem, Ichtegem, Kortemark en Roeselare.

Trefwoord
Betonboringen, Hegerboren, Betonzagen, Wandzagen, Segmentboren, Verticale boringen, Horizontale boringen
Rubriek
Boren en zagen in gewapend beton
Contact