Contact
Naam
Sandywall
Adres
Begijnhoflaan 11
Plaats
Maldegem
Provincie
Oost-Vlaanderen

De specialist in gevelreiniging is Sandywall in Maldegem voor heel Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een specialist voor uw gevel? Kom dan naar Sandywall in Maldegem. Voor gevelreiniging, dakreiniging, plaatsen hydrofuge, injecteren opstijgend vocht, gevel kaleien, plaatsen van coatings, gevel herstellen en al het onderhoud. Deze specialist staat voor u klaar om u te helpen aan de mooiste en best onderhouden gevel. Het is indrukwekkend hoe een gevel opnieuw straalt wanneer vuil en aanslag verwijderd wordt. De gevel blinkt opnieuw en het oorspronkelijke karakter komt volledig tot zijn recht. Neem contact op met Sandywall om de mogelijkheden voor uw gevel door te nemen.

Gevelreiniging Maldegem

Met gevelreiniging zorgt u ervoor dat uw gevel er als nieuw uitziet. Gevels krijgen heel wat te verduren. Mos, roet, kalk en algen zijn maar enkele van de vervuilingen die zich graag vastzetten op uw gevel. Gelukkig zijn er verschillende reinigingsmethodes van Sandywall blinkt uw gevel als nooit tevoren. En gevelreiniging heeft niet louter een esthetische functie. Wanneer de gevel zodanig aangetast is dat deze zijn vochtwerende functie verliest, krijgt vocht vrij spel op uw binnenmuren. Door de gevel eerst te reinigen en daarna te beschermen, herstelt Sandywall de vochtwerende functie. Ook creëert een grondige gevelreiniging een mooie meerwaarde voor uw woning. 

Hydrofuge Oost-Vlaanderen

Bij het hydrofoberen van de gevel brengt Sandywall een product aan dat de muur beschermt tegen de weersinvloeden. De gevel wordt hierdoor zelfs waterafstotend zodat de kans op vochtproblemen verkleind wordt. Het eerste voordeel is de goede bescherming tegen de weersomstandigheden, zo kan neerslag niet in de gevel dringen en is de buitenmuur beter beschermd tegen vorst. De hydrofuge is een goede maatregel tegen doorslaand vocht. Een ander voordeel is het verbeterde uitzicht van de gevel na de reiniging en hydrofuge. Hydrofugemiddelen vertragen namelijk ook mos-, schimmel- en algengroei, waardoor u langer kunt genieten van het eindresultaat. Bij Sandywal bevat het hydrofuge product overigens ook een brandwerend middel.

Diensten Sandywall

Neem contact op met de specialist in gevels en vraag advies aan Sandywall voor uw:

  • Gevelreiniging
  • Dakreiniging
  • Plaatsen hydrofuge
  • Injecteren opstijgend vocht
  • Gevel kaleien
  • Plaatsen van coatings
  • Gevel herstellen
  • Onderhoud

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Gevelreiniging Maldegem, Oost-Vlaanderen

Trefwoord
Gevelreiniging, Dakreiniging, Plaatsen hydrofuge, Injecteren opstijgend vocht, Gevel kaleien, Plaatsen van coatings, Gevel herstellen, Onderhoud voegenwerk
Rubriek
Onderhoudswerken, Waterdichtingswerken, Gevelrenovatie, Reinigingssystemen, Vochtbestrijding
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo op afspraak
Contact