Contact
Naam
Studio Sandro BVBA
Adres
Bolwerkstraat 2 bus 3
Plaats
Herentals
Provincie
Antwerpen
Mobiel
E-mail

Fotografie Studio Sandro

Studio Sandro is gespecialiseerd in huwelijks fotografie. De beslissing nemen om in het huwelijksbootje te stappen met “the love of your life”, is een belangrijke beslissing. Een geschikte fotograaf vinden is even belangrijk. Studio Sandro is u ideale huwelijksfotograaf in en rond Herentals. Woont u een beetje verder? Geen probleem, wij fotograferen ook u huwelijksfeest eender waar, in gans Vlaanderen. Wij bieden steeds alle fotoreportages aan zeer scherper prijzen.

Studio Sandro is ook beschikbaar voor alle andere fotoreportages. Wenst u foto’s van jullie dochter of zoon vlak na de geboorte of in een later stadium in het leven. Zoals foto’s voor de uitnodiging kaartjes van hun communiefeest of lentefeest. Of had u liever een boudoir, mode, of andere photoshoot. Een photoshoot just for fun kan trouwens ook. Geen probleem alles kan bij Studio Sandro. Met andere woorden, u vraagt, wij draaien! Alle door Studio Sandro genomen foto’s worden na de gewenste fotoreportage digitaal afgeleverd op een DVD schijfje of USB stick. Op de door u bestelde foto’s is geen zichtbaar watermerk te bespeuren.Wenst u nadien kwalitatieve foto prints van de door ons gemaakte fotoreportages? Dit kan, zowel op mat als glanzend foto papier, of zelfs op canvas doeken, eveneens in verschillende formaten. Is er iemand in u omgeving waarvoor je een uniek geschenk zoekt? Groot of klein. Het is zelf mogelijk om van een door u gekozen foto om te vormen in een fotozeepje. Met of zonder geschenk koffer. Van elke fotoreportage kan een of meerdere fotoalbums gemaakt worden. The choice is yours.

Trefwoord
Trouwfotografie, Fotografie, Huwelijksfotografie, Fotoreportages, Fotograaf, Pasfoto's, Babyfoto's, Geboorte foto's, Huwelijksreportages, Schoolfotograaf
Rubriek
Foto-, bruids- en bedrijfsreportages, Fotografie
Contact