Contact
Naam
Slotenmaker Jan BV
Adres
Duwijckstraat 17
Plaats
Lier
Provincie
Antwerpen

Slotenmaker Jan Comm.V in Lier, uw specialist voor sloten, inbraakpreventie, kluizen en brandkasten

Bent u op zoek naar een slotenmaker met kennis van zaken ook voor inbraakpreventie of het leveren van een geschikte brandkast? Dan bent u aan het juiste adres bij Slotenmaker Jan Comm.V in Lier, provincie Antwerpen. De diensten zijn veelzijdig. Slot kapot, sleutel gebroken, sleutel vergeten, deur dichtgewaaid, het zijn vervelende incidenten met vaak grote gevolgen. Ernstiger is het nog als een inbraakpoging succesvol is wegens gebrek aan veiligheidssloten voor deuren en ramen. Om dat te voorkomen kunt u een beroep doen op Slotenmaker Jan Comm.V. Hij zorgt voor het herstellen van sloten en zogeheten meerpuntssluitingen en het plaatsen van inbraakwerende deuren. Ook voor kluizen en brandkasten kunt u terecht.

Veiligheidssloten voor deuren en ramen Lier, Antwerpen

Een slotenmaker met kennis van zaken

Slotenmaker Jan is een vakman met veel kennis van zaken. Slot kapot, sleutel gebroken, sleutel vergeten, deur dichtgewaaid, het zijn vervelende incidenten met vaak grote gevolgen. Ernstiger is het nog als een inbraakpoging succesvol is wegens gebrek aan veiligheidssloten voor deuren en ramen. Hij kan u perfect adviseren over uw situatie in de woning of op het bedrijf. Welke belangen moeten veilig gesteld worden en hoeveel wilt u daarvoor investeren? Het is een moeilijke afweging, waarbij deze expert u graag een handje helpt. Ze bieden u daarbij een correcte prijs en veel kwaliteit en service. Voor het opstellen van een op maat gemaakt beveiligingsplan krijgt u een professioneel sluitsysteem inclusief sleutelplan. Daardoor is er geen grote sleutelbos meer nodig, maar slechts een moedersleutel of loper, die per ruimte bepaalt wie daar toegang heeft. Een specialisme is het adviseren over en leveren van kluizen en brandkasten.

Veiligheidssloten voor deuren en ramen tegen inbraak

Inbraakbeveiliging heeft een grote vlucht genomen. Het aantal producten dat hiervoor beschikbaar is kan door Slotenmaker Jan op maat worden geleverd en aangebracht. Ramen zijn de meest door inbrekers gebruikte ingang voor hun dievenwerk. Tegelijk kan door extra beveiliging ook gezorgd worden dat ramen op grote hoogte veilig zijn voor kinderen. Bij gepantserde deuren kan worden gezorgd dat ze nog te openen zijn aan de buitenkant, ondanks dat de sleutel er aan de andere kant nog inzit. Dat soort maatregelen worden aangeboden voor alle draai- en kiepramen, naar buiten draaiende ramen en dakramen, hefdeuren, dubbele tuindeuren, schuifdeuren, balkondeuren.

Details bepalen het effect van maatregelen

De gebruikte materialen van deuren, ramen en andere obstakels voor inbrekers zijn van belang voor de kwaliteit van de veiligheid. Slotenmaker Jan komt daarbij met een arsenaal aan technische snufjes om het plan verder te optimaliseren. Dat gebeurt bijvoorbeeld met sluitpinnen aan de voorzijde en scharnierzijde en zelfs een sluitpin aan de bovenkant is mogelijk. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige veiligheidscilinders, voorzien van nood- en gevarenfunctie. Door toepassing van veiligheidsbeslag wordt voorkomen dat de cilinder kan worden gebroken. Een laatste barrière tegen diefstal is een kluis of brandkast op maat. Goede beveiliging is zeker mogelijk.

Contacteer Slotenmaker Jan Comm.V in Lier voor het maken van een afspraak of bezoek zijn shop voor directe technische hulp. Bezoek de website voor het uitgebreide aanbod. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Sleutel gebroken Lier, Antwerpen @gmail.co

Trefwoord
Sleutel gebroken, Sleutel vergeten, Deur dichtgewaaid, Inbraakpoging, Slot kapot, Veiligheidssloten voor deuren en ramen, Herstellen van sloten, Meerpuntssluitingen, Plaatsen van inbraakwerende deuren, Kluizen en brandkasten
Rubriek
Brandkasten, Inbraak en beveiliging, Sloten & sleutels, Slotenmaker
Openingstijden
Ma 08.00 - 19.00
Di 08.00 - 19.00
Wo 08.00 - 19.00
Do 08.00 - 19.00
Vr 08.00 - 19.00
Za 08.00 - 19.00
Zo gesloten
Contact