Logo Hairfashion Gina - Grobbendonk
Contact
Naam
Hairfashion Gina
Adres
Eikenlei 120
Plaats
Grobbendonk
Provincie
Antwerpen
Social Media
Geopend op
Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:00-18:00
Woensdag
09:00-18:00
Donderdag
10:00-20:00
Vrijdag
09:00-18:00
Zaterdag
08:00-16:00
Zondag
Gesloten

Hairfashion Gina, Grobbendonk

Toni Kalin Label Salons” voor het derde jaar op rij verkozen tot “Hairdressers Of The Year”!!!!

DameskapperHet team van “Toni Kalin Label Salons” sleepte bij de “ Hairdresser Awards” voor 2012 drie awards in de wacht en mogen zichzelf voor de derde keer op rij “Hairdresser Of The Year” noemen. Toni Kalin haalde de eerste twee malen de titel persoonlijk in de wacht en mag de derde titel toevoegen dankzij Gina Van Der Linden, vertegenwoordigster van “Toni Kalin Label Salons”. Nergens ter wereld werd deze titel drie jaar opeenvolgend door het zelfde team gewonnen, ongeëvenaard en een unicum in de kappersgeschiedenis!

Toni Kalin, reeds jaren winnaar van grote nationale en internationale titels, is de oprichter van “Toni Kalin Label Salons”. Hij mag onder meer de felbegeerde “Hairstyle Award” uit Londen aan zijn palmares toevoegen en haalde covers in magazines uit o.a. Hong Kong en Moskou. Vanwege deze talloze internationale publicaties worden zijn collecties wereldwijd erkend en beïnvloeden ze het hedendaagse model binnen deze industrie.

De Toni Kalin Salons behoren tot de top der Belgische kapperszaken en onderscheiden zich vanwege hun hoogstaande kwaliteitsnormen en creativiteit, welke hen nu voor het derde jaar op rij deze prestigieuze titel heeft opgebracht.

Neem gerust contact op voor meer informatie of maak een afspraak.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.