Contact
Naam
Glascentrale Bavikhove
Adres
Haringstraat 18
Plaats
Harelbeke
Provincie
West-Vlaanderen

Glascentrale Bavikhove in Harelbeke, specialist in plaatsen van glas 

Zoekt u een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van glas? Neem dan snel contact op met Glascentrale Bavikhove in Harelbeke. Wij zijn expert op het gebied van maatwerk multifunctionele glastypes voor binnen en buiten. Hierbij kunt u denken aan douchedeuren, glazen deuren, glazen wanden en balustrades van glas bijvoorbeeld. Ook kunt u bij ons terecht voor het leveren van glas en de renovatie van glas. Wij werken zowel met bestaande bouw, ruwbouw als nieuwbouw. Ook bent u welkom voor alle soorten spiegels en stalen deuren. Het team van Glascentrale Bavikhove staat klaar om u van dienst te zijn.

Plaatsen van glas Harelbeke, West-Vlaanderen

Specialist in het plaatsen van glas in Bavikhove

De Glascentrale is al sinds 1973 de aangewezen partner voor glaswerken in de industriële en particuliere sector. Wij staan garant voor levering van de hoogste kwaliteit glassoorten in elk gewenst formaat. Ons deskundige team vakmensen, zorgt voor een perfecte plaatsing van uw glas, met een excellente afwerking. Wij zorgen voor een snelle service, waarbij onze multifunctioneel glastypes bijdragen aan isolatie en veiligheid. Wij gaan graag met u om de tafel om u meer te vertellen over de uitgebreide mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek.

Duurzame glassoorten in West-Vlaanderen

Met hoogrendementsglas, kunt u het energieverlies via de beglazing terugdringen tot slechts één vijfde in vergelijking met enkel glas. Dit ziet u niet alleen terug in uw energierekening, maar merkt u ook aan het wooncomfort in huis. Wanneer u één van de twee glasbladen combineert met een ander type glas, kunt u uw beglazing direct geluidswerend, zonwerend of bijvoorbeeld warmtewerend maken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de verschillende glastypes.

Ook voor gepersonaliseerde glasbewerkingen

Op gehard glas kunnen wij een bewerking naar wens uitvoeren met lakken, zandstralen en acideren. Wilt u een bedrijfsnaam of logo in uw glazen deur? Dan is dat geen enkel probleem. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Nieuwbouw
  • Leveren van glas
  • Plaatsen van glas
  • Douchedeuren
  • Glazen deuren
  • Stalen deuren
  • Renovatie van glas
  • Ruwbouw
  • Spiegels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Glazen deuren Harelbeke, West-Vlaanderen

Trefwoord
Velux beglazing vervangen, Leveren van glas, Plaatsen van glas, Douchedeuren, Glazen deuren, Stalen deuren plaatsen, Renovatie van glas, Buitenbeglazing aluminium, Glaswanden plaatsen
Rubriek
Glaswerken, Nieuwbouw, Ruwbouw
Openingstijden
Ma 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Di 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Wo 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Do 08:00 - 12:00 13:00 - 17:00
Vr 08:00 - 12:00 13:00 - 16:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact