Contact
Naam
Snauwaert Bart
Adres
Gaston Roelandtsstraat 79
Plaats
Oostkamp
Provincie
West-Vlaanderen
SNAUWAERT is een geregistreerd aannemer- en coordinatiebedrijf. We zijn voornamelijk actief in west- en oost vlaanderen.

Met onze ervaring en deskundig advies, helpen we u graag verder met uw nieuwbouw, verbouwing, horeca-inriching, totale tuinaanleg, opritten, vloeren, badkamers en ons eigen parketimport sinds kort.

Als eventuele bouwpartner, kunnen wij al uw wensen beantwoorden naar keuze, advies, ondersteuning en uitvoering van uw wooncomfort en ideeen en kunnen bij ons vlug werkelijkheid worden.

Nieuwbouwprojecten worden uitgevoerd tot een al dan niet gesloten ruwbouw of volledig geheel, aan de klant de keuze. In de volledige afwerking kan, indien gewenst, zelf het interieur en decoratie opgenomen worden. Bij SNAUWAERT wordt u steeds begeleid door vakbekwame mensen met deskundig advies, om uw plannen te verwezenlijken. Onze offertes zijn gedetailleerd en vrijblijvend, onze vaste contractprijs geeft u zekerheid naar budgetering.

Verbouwingswerken kunnen aangenomen worden als totaalpakket. Hetgeen u een aanzienlijke tijdwinst opleverd. In de mate van het mogelijke wordt ook steeds gestreefd naar een vaste en juiste einddatum. Duidelijke afspraken over start en uitvoering worden op voorhand gemaakt.

Ook voor winkel en horeca inrichtingen kan u bij ons terecht!!!

Voor alle vloeren, zowel ceramisch of natuursteen, beschikken wij over kwaliteitsvolle produkten. Volgens uw budget, geleverd en geplaatst. Parket-laminaat vloeren zijn sinds kort, een importprodukt van ons bedrijf, waar we zeer krachtig mee uit de hoek komen. Met scherpe prijzen, geleverd en geplaatst, in de lijm of zwevend en uiterst geschikt op vloerverwarming.

Kom gerust eens binnen en wij doen het nodige om uw vragen te beantwoorden.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.