Contact
Naam
Laenens I
Adres
Liersesteenweg 109
Plaats
Mechelen

Indra Laenens, Mechelen

 

Sommige dagen zijn te mooi, te uniek of te kortstondig om ze niet voor altijd vast te leggen. Daar heb je niet alleen een fototoestel en een simpele druk op de knop voor nodig, maar vooral een professionele hand achter de camera.

Tijdens een huwelijksreportage volgt Indra Laenens jullie subtiel op de voet. Nauwgezet gaat zij te werk, op zoek naar tijdloze beelden, naar alle mooie momenten. Hiernbij zijn de sterkere beelden belangrijker dan de kwantiteit. Toch wil zij weer niets missen. Jullie huwelijksfoto’s worden allemaal afgewerkt en in hoge resolutie meegeleverd op DVD. Indra Laenens werkt met verschillende formules en albums met vaste prijzen, waarbij jullie zelf kunnen kiezen wat het beste bij jullie past.

Maar niet enkel tijdens huwelijksreportages gaat Indra Laenens ongedwongen tewerk.  Ook tijdens andere reportages wil zij het juiste moment, karakter, emotie, vastleggen. Kortom, een pakkend beeld. Dat kan alleen in een ontspannen en persoonlijk kader. Alles is mogelijk. Nieuw zijn de verlovingshoots by night. Huwelijksreportages starten vanaf €600.

Kortom, Indra Laenens wil zorgen voor dat blijvende souvenir. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, stuur een mailtje naar info@indralaenens.be.

 

Trefwoord
Fotografen, Fotoreportages, Fotografie, Bruidsfotografie, Huwelijksreportages, Portret, Mechelen, Vlaanderen
Rubriek
Fotografie, Fotostudio's
Contact