Contact
Naam
Zurel Pleisterwerken
Adres
Begijnenstraat 177
Plaats
Sint-Niklaas
Telefoon
Mobiel
E-mail

Zurel Pleisterwerken, Sint-Niklaas

 

Pleisterwerken op maat

Zurel Pleisterwerken is een jonge, dynamische onderneming met professionele werknemers en uw partner voor al uw pleisterwerk. U kunt hier terecht voor zowel binnen- als buitenpleisterwerk, nieuwbouw en renovatie.

Zurel Pleisterwerken garandeert u een kwalitatieve uitvoering van de pleisterwerken tegen een concurrentiële prijs. En dit snel, op tijd en binnen de door u gestelde termijn. Kiest u voor Zurel Pleisterwerken, dan trachten zij steeds een constructieve samenwerking te creëren. Zurel Pleisterwerken beschouwt zijn klanten niet als een nummer maar als partner bij de verbouwing of nieuwbouw.

Tijdens de uitvoering van de werken wordt veel aandacht besteed aan veiligheid en milieu. Reeds bij het opstarten van een werf zorgt Zurel Pleisterwerken voor een veilige werkomgeving. Milieubewustzijn en ecologie worden steeds belangrijker, ook in de bouw, waar “duurzaam bouwen” een belangrijk begrip geworden is.

Zurel Pleisterwerken verzorgt grote en kleine werken: nieuwbouw en renovatie, alle binnen en buitenpleisterwerken, gyprocwerken, cementwerken, enzovoort.

Wilt u een offerte? Neem vrijblijvend contact op met Zurel Pleisterwerken. Garantie verzekerd en alles is bespreekbaar!

Kijk voor meer informatie op de website.

Trefwoord
Pleisterwerken, Gyprocwerken, Isolatie, Stucwerken Stucadoors, Bekleding, Thermische isolatie, Geluidsisolatie, Brandweerstand, Vlakke Ruwe Geribde Sierpleisters, Akoestisch Isolerend
Rubriek
Isolatiewerken, Gyprocwerken, Pleisterwerken binnen en buiten, Pleisterwerken
Contact