Logo Thuisverpleging Jan Tollet - Mechelen
Contact
Naam
Thuisverpleging Jan Tollet
Adres
Lindestraat 119
Plaats
Mechelen

Groepspraktijk Groep Jan Tollet, Mechelen

Werk thuis aan je gezondheid met de steun van een groepspraktijk van gemotiveerde zelfstandige thuisverpleegkundigen en vroedvrouwen.

Groepspraktijk Groep Jan Tollet werkt met verpleegkundigen en vroedvrouwen met voortgezette opleidingen en kennis van de laatste ontwikkelingen en technieken. Zij staan in voor alle verpleegkundige zorgen die thuis uitgevoerd kunnen worden, of het nu gaat om basiszorgen of meer gespecialiseerde zorg en begeleiding van patiŽnt en familie.

Ook psychische problemen krijgen de nodige aandacht. Of wilt u meer weten over MS of dementie? Groepspraktijk Groep Jan Tollet geeft u raad en advies en komt bij u aan huis om u alle zorgen te verlenen, zodat u in optimale omstandigheden kan herstellen of gewoon thuis kan verblijven.

Regelmatig zijn er overlegmomenten tussen de verpleegkundigen, die betrokken zijn bij de zorgen. Zo blijft iedereen op de hoogte, en kunnen zij hun handelingen op elkaar afstemmen.

Kijk voor meer informatie op de website


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.