Contact
Naam
Margrietje ('t)
Adres
Fortstraat 28
Plaats
Opoeteren (Maaseik)
Provincie
Limburg
Social Media

‘t Margrietje in Opoeteren, de bloemenwinkel met hoge kwaliteit bloemen en een vriendelijke service

Wilt u uw woning of kantoor op een gemakkelijke manier opfleuren? Kom dan langs bij bloemenwinkel Margrietje voor een mooie bos bloemen. Dit bloemenhuis is gespecialiseerd in bloemendecoratie en levert de beste kwaliteit bloemen. Zoekt u bijpassende bloemen voor een bijzondere gelegenheid? Ook dan bent u bij Margrietje aan het juiste adres. U kunt onder andere terecht voor kwalitatieve bruidsboeketten en rouwkransen. Kom gerust langs in de gezellige winkel om uw wensen te bespreken. Ook voor tuinaanleg, tuinonderhoud en afrasteringen kunt u deze bloemenspeciaalzaak inschakelen. Neem gerust contact op.

Vriendelijke service en hoge kwaliteit

Kom langs bij Margrietje in Opoeteren en ervaar de prettige sfeer in de winkel. Margrietje staat voor een goede service. U wordt dan ook altijd ontvangen met een glimlach. Het enthousiaste team maakt graag tijd voor u vrij en helpt u, indien gewenst, door middel van advies. In de gezellige winkel vindt u een groot assortiment aan prachtige bloemen en planten. U kunt rekenen op verse bloemstukken van kwaliteit die met passie en creativiteit zijn gemaakt. Door de hoge kwaliteit en het juiste advies kunt u lang genieten van de zorgvuldig samengestelde boeketten. 

Bloemen voor elke gelegenheid

Bent u op zoek naar passende bloemen voor een speciale gelegenheid? Dan kunt u zeker bij Margrietje aankloppen. Bij deze bloemist kunt u terecht voor het mooiste trouwwerk. U kunt op het team vertrouwen voor passende bloemwerken. Het vriendelijke team luistert naar uw wensen en zorgt voor uw droomboeket. Ook voor rouwkransen kunt u terecht bij Margrietje. Bij een uitvaart horen passende bloemen voor een mooi afscheid. Deze bloemenspeciaalzaak biedt verschillende varianten in diverse kleuren. U zult ongetwijfeld een krans vinden die voor u naar wens is. 

Diensten bloemenwinkel ‘t Margrietje

Voor een mooi, passend bloemwerk kunt u zeker bij ‘t Margrietje aankloppen. Deze bloemenwinkel levert de beste service en kwaliteit. Zo heeft ‘t Margrietje al vele klanten tevreden mogen maken. U kunt onder andere terecht voor:

  • bloemendecoratie
  • bruidsboeketten
  • rouwkransen
  • tuinaanleg
  • tuinonderhoud
  • afrasteringen

't Margrietje is tevens werkzaam in Dilsen-Stokkem, Maasmechelen en Genk.

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Bloemenwinkel - Margrietje ('t), Opoeteren (Maaseik)

Trefwoord
Bloemendecoratie, Bloemenwinkel, Bruidsboeketten, Rouwkransen, Bloemenspeciaalzaak, Bloemenhuis, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Afrasteringen
Rubriek
Bloemen en planten, Bloemsierkunst, Tuinaanleg & -onderhoud, Bloemisterij
Openingstijden
Ma 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Di 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Wo gesloten
Do 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Vr 9.00 - 12.00 13.00 - 18.00
Za 9.00 - 18.00
Zo 9.00 - 12.00
Contact