Logo Werbrouck Ineke - Izegem
Contact
Naam
Werbrouck Ineke
Adres
Hottonstraat 20
Plaats
Izegem
Provincie
West-Vlaanderen

Thuisverpleging Werbrouck, Izegem

Voor professionele, medische en persoonlijke verzorging aan huis!

Ineke Werbrouck is al sinds 1998 actief in de zelfstandige thuisverpleging. Samen met haar team van drie ervaren verpleegkundigen, Tine, Ilse en Katrien, staat ze elke dag weer klaar voor de medische en persoonlijke verzorging van mensen.

Thuisverpleging Werbrouck is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en werkt voornamelijk in Izegem, Emelgem, Kachtem, Lendelede, Ingelmunster, Rumbeke en Ardooie.

Vaak denken mensen nog dat zelfstandige thuisverpleging duurder is, maar dat is helemaal niet zo! Zelfstandige thuisverpleging kost voor de patiŽnt niets, maar biedt flink wat voordelen tegenover de diensten van de mutualiteiten. Bovendien is Thuisverpleging Werbrouck dag en nacht in de weer voor hun patiŽnten.

Kennismaking

Een beroep doen op thuisverpleging is voor iedereen een ingrijpende verandering, zeker voor langdurige zorg bij hulpbehoevenden of palliatieve zorg en begeleiding. Regelmatige wondzorg of inspuitingen kunnen ook als Ďlastí worden ervaren.

Daarom vindt er eerst een kennismaking plaats en krijgt u de tijd om aan Thuisverpleging Werbrouck te wennen. Thuisverpleging Werbrouck staat graag voor u paraat! Twijfel dus niet om hen te contacteren via tel. 0477/67.16.54.

Neem voor meer informatie gerust een kijkje op www.vbzv.be.


Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.