Contact
Naam
Aarts van Remoortere
Adres
Fortsteenweg 147
Plaats
Merksem
Provincie
Antwerpen
Social Media

Aarts van Remoortere uit Merksem Antwerpen voor prachtige bouwwerken, gevelwerken en gevelrenovatie

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor uw gevelwerken, gevelrenovatie of gevelreiniging in de omgeving van Merksem, Ekeren, Schoten, Brasschaat, Wilrijk, Edegem of Antwerpen? Dan bent u bij Aarts Van Remoortere aan het juiste adres! Profiteer van de kennis van de zelfwerkend patroon met ruim 40 jaar ervaring. Wij zorgen voor een brede dienstverlening. U kunt onder andere terecht voor sierpleisters, gyproc muren, plafonds, gevelwerken en gevelrenovatie. Ook gaan wij aan de slag met zandstralen. U krijgt bij ons 10 jaar waarborg op gevelwerken. Geen klus te lastig, geen karwei te klein: wij gaan graag voor u aan de slag! Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. 

Gevelwerken Merksem, Antwerpen

Gevelwerken op maat in regio Antwerpen

U kunt rekenen op een brede waaier aan diensten bij Aarts van Remoortere.  Wij voeren onder andere de volgende gevelwerken voor u uit:

  • Zandstralen en voegen: Gevelreiniging onder lage druk en het bijwerken van het voegwerk zorgt ervoor dat uw gevels er zo goed als nieuw uit zien.
  • Chemische reiniging en hogedrukreiniging: Soms is zandstralen niet genoeg om uw gevels te reinigen. Dan kiezen we voor chemische reiniging van uw gevels.
  • Sierpleisters, crepi- en isolatiepleisters: voor een goede en beschermende afwerking van uw gevels, werken wij met sier- en crepipleisters. Isolatiepleisters kunnen wij voor het isoleren van uw gevel gebruiken.
  • Minerale pleisters: voor een ruwere (meer authentieke) afwerking van uw buitengevels.
  • Gyproc muren en plafonds: hiermee kunnen wij eenvoudige wanden en valse plafonds voor u realiseren.

Gevelrenovatie Merksem, Antwerpen

Kwaliteit staat voorop bij Aarts van Remoortere

Wij werken enkel en alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Denk daarbij aan Caparol en Parex. Niet voor niets dragen wij kwaliteit en service hoog in het vaandel. Naast gevelwerken bieden wij nog een breed scala aan andere diensten aan. Kijk gerust eens op onze website voor onze overige diensten, zoals: dakgootrenovatie, kleine dakwerken zoals EPDM-dakwerken, boring tegen opstijgend vocht en/of plaatsing van badkamers en keukens. Waar u ons ook voor inschakelt: u kunt rekenen op kwaliteit en een strakke afwerking. Door onze ervaring en vakkennis kunnen wij u ook voorzien van persoonlijk advies op maat. Wij kijken steeds naar uw persoonlijk situatie en zorgen dat de oplossingen precies aansluiten bij uw wensen en noden. Bekijk alvast de realisaties om inspiratie op te doen.

Neem contact met ons op via de volgende telefoonnummers: 0476/433744 en 03/6472011 voor meer informatie over onze werkzaamheden of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier. Wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

Zandstralen Merksem, Antwerpen

   
Trefwoord
Zandstralen, Sierpleisters, Gyproc muren, Plafonds, Zelfwerkend patroon, Gevelwerken, Schoten, Gevelrenovatie
Rubriek
Bouwwerken, Renovatie
Openingstijden
Ma op afspraak
Di op afspraak
Wo op afspraak
Do op afspraak
Vr op afspraak
Za op afspraak
Zo gesloten
Contact