Contact
Naam
WV Cars BVBA
Adres
Winkelom 83
Plaats
Geel
Provincie
Antwerpen
Social Media

WV Cars in Geel, de bekendste oldtimer garage in de buurt voor herstellingen, onderhoud en verkoop van Porsche

Bent u op zoek naar een professional in authentieke vintage Porsche reparaties? Wees welkom bij WV Cars in Geel. Wij zijn de bekendste oldtimer garage in de buurt voor een originele Porsche reparatie. Zo kunt u bij ons terecht voor een Porsche 911 revisie, kunnen wij uw Porsche schadewagen herstellen en kunnen wij bijvoorbeeld uw Porsche ruiten herstellen. Naast herstel en onderhoud van alle Porsches kunt u bij ons uw nieuwe oldtimer Porsche kopen beste prijs. Wij bieden een persoonlijke service voor eigenaren van klassieke Porsches en zijn een bekende klassieke Porsche garage in de wijde omgeving. Voor een expert specialist oldtimer Porsche gaat u naar WV Cars.

De bekendste oldtimer garage in de buurt uit Geel

Bij WV Cars hebben we een passie voor oldtimer Porsches. Met onze jarenlange ervaring en expertise, bedienen wij dan ook klanten uit heel België en ver daarbuiten. Dankzij onze specialisatie in oldtimers van het merk Porsche, kunnen wij elk noodzakelijke onderhoud en herstel voor u uitvoeren, zodat u weer veilig de weg op gaat. Voor een optimaal werkende motor, bent u ook welkom voor een motorrevisie. Hierbij worden alle onderdelen stuk voor stuk schoongemaakt, gepolijst, geborsteld, of, zo nodig, vervangen. Informeert u gerust naar de uitgebreide mogelijkheden.

Oldtimer Porsche verkoop in de regio Antwerpen

Droomt u al jaren van een oldtimer Porsche, maar kunt u uw geliefde model nergens vinden? Maak dan snel een afspraak bij onze garage en showroom in Geel. Wij nemen alle tijd om met elkaar uw wensen door te nemen en voorzien u van een deskundig advies over de verschillende opties. Hebben wij de oldtimer die u zoekt niet in huis? Dan stellen we alles in het werk om een passende Porsche voor u te vinden die geheel voldoet aan uw wensen en ideeën. Hierbij houden we uiteraard rekening met uw budget. Wij staan van maandag t/m vrijdag klaar tijdens onze openingstijden.

Ook voor een gedegen onderhoud van uw Porsche

Beschikt u reeds over een oldtimer Porsche, maar heeft u zelf geen tijd, of knowhow, om uw auto te onderhouden? Plan dan uw periodieke onderhoud bij de experts van WV Cars. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Expert specialist oldtimer Porsche
  • Bekendste oldtimer garage in de buurt
  • Authentieke vintage Porsche reparaties
  • Porsche 911 revisie
  • Originele Porsche reparatie
  • Persoonlijke service voor eigenaren van klassieke Porsches
  • Bekende klassieke Porsche garage
  • Porsche schadewagen herstellen
  • Porsche ruiten herstellen
  • Porsche kopen beste prijs

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Bekendste oldtimer garage in de buurt Geel, Antwerpen

Trefwoord
Expert specialist oldtimer Porsche, Bekendste oldtimer garage in de buurt, Authentieke vintage Porsche reperaties, Porsche 911 revisie, Originele Porsche reparatie, Persoonlijke service voor eigenaren van klassieke Porsches, Bekende klassieke porsche garage, Porsche schadewagen herstellen, Porsche ruiten herstellen, Porsche kopen beste prijs
Rubriek
Banden, Garages, Oldtimers, auto's, carrosserieherstellingen-auto's
Openingstijden
Ma 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Di 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Wo 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Do 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Vr 09:00 - 12:00 13:00 - 18:00
Za gesloten
Zo gesloten
Contact