Contact
Naam
Lion Recyclage BVBA
Adres
Wijgmaalsesteenweg 26
Plaats
Wilsele
Provincie
Vlaams-Brabant
Telefoon
E-mail

Social Media

Lion Recyclage BVBA in Wilsele, voor het ophalen en recyclen van uw oud ijzer

Heeft u nog oud ijzer liggen en wilt u dit recyclen? Dan bent u bij Lion Recyclage BVBA aan het juiste adres. Lion Recyclage BVBA is specialist in het verwerken van oude metalen. U kunt onder andere rekenen op deze expert voor het verhuren van containers en verwerking van afval. Daarnaast kunt Lion Recyclage BVBA inschakelen voor het ophalen van oude metalen. Het plaatsen van containers en het vervoeren van containers neemt dit recyclebedrijf zelf op zich. Zo hoeft u zelf alleen het oud ijzer te verzamelen in de container. Neem gerust contact op.

Oud ijzer recyclen

Recycling van oud ijzer is het hergebruiken van uw metalen afval. Metalen en ijzer kunnen een grote impact hebben op het milieu. Door de verwerking toe te vertrouwen aan Lion Recyclage BVBA bent u ervan verzekerd dat uw oud ijzer wordt hergebruikt. Anders dan andere populaire materialen om te recyclen, zoals plastic en papier, kan metaal compleet en oneindig worden gerecycled, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Door uw oud ijzer te recyclen draagt u dus een goed steentje bij aan het milieu. Daarnaast wordt ook de schaarste van bepaalde metaalsoorten tegengegaan en helpt u hierbij de enorme afvalproductie te beperken.

Proces recyclen

Het recyclen van metalen is een proces dat bestaat uit verschillende fases. Allereerst moet het metaal natuurlijk ingeleverd worden. Indien gewenst, komt Lion Recyclage BVBA uw oude metalen ook graag ophalen. Ook kunt u bij dit recyclebedrijf een container verkrijgen om uw afval in te verzamelen. Wanneer al het materiaal binnen is, wordt alles gesorteerd, zodat alle herbruikbare materialen zijn gescheiden van afval. De verschillende soorten ijzer zijn nu klaar om omgesmolten te worden in de fabriek. Van dit omgesmolten metaal worden weer nieuwe producten gemaakt. Dit zijn vaak vrij eenvoudige producten, zoals trekhaken en sneeuwkettingen.

Diensten Lion Recyclage BVBA

Dus wilt u er zeker van zijn dat uw oud ijzer wordt gerecycled en zo uw steentje bijdragen aan een beter milieu? Kies dan voor Lion Recyclage BVBA. U kunt onder andere terecht voor:

  • het huren en laten plaatsen van containers
  • het laten ophalen van metalen
  • verwerking van oude metalen

Aarzel niet om contact op te nemen voor vragen of meer informatie. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

136160076_s.jpg - Lion Recyclage BVBA, Wilsele

Trefwoord
Verweking van afval, Plaatsen van containers, Vervoeren van containers, Verhuren van containers, Verwerken van oude metalen, Ophalen oude metalen
Rubriek
Containers, containervervoer en verhuur, Containers
Openingstijden
Ma 8.00 - 11.30 13.00 - 16.30
Di 08.00 - 11.30 13.00 - 16.30
Wo 08.00 - 11.30 13.00 - 16.30
Do 08.00 - 11.30 13.00 - 16.30
Vr 08.00 - 11.30 13.00 - 16.30
Za 08.00 - 11.30
Zo gesloten
Contact